Η Γιουβέντους υπερασπίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες βιασμού -Η ανακοίνωση της - iefimerida.gr

Η Γιουβέντους υπερασπίζεται τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες βιασμού -Η ανακοίνωση της

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο /Φωτογραφία: Juventus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση με τις κατηγορίες βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα από τον Κριστιάνο Ρονάντο, ταλανίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η 34χρονη τον κατηγορεί ανοιχτά για βιασμό και οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές έκαναν γνωστό πως θα ανοίξουν ξανά την υπόθεση.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει απορρίψει όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται και δηλώνει αθώος ενώ το βράδυ της Πέμπτης ήταν η σειρά της ομάδας του να πάρει επίσημα θέση.

Αυτό το έκανε η Γιουβέντους μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, με την ιταλική ομάδα να αναφέρει: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει αυτούς τους μήνες το μεγάλο επαγγελματισμό και τη μεγάλη σοβαρότητά του, στοιχεία που έχουν εκτιμήσει όλοι οι άνθρωποι της Γιουβέντους. Τα υποτιθέμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα 10 χρόνια πριν δεν αλλάζουν αυτή τη γνώμη, που τη μοιράζονται όλοι οι άνθρωποι που έχουν έρθει σε επαφή με αυτό τον σπουδαίο πρωταθλητή».

.@Cristiano Ronaldo has shown in recent months his great professionalism and dedication, which is appreciated by everyone at Juventus. 1/1

The events allegedly dating back to almost 10 years ago do not change this opinion, which is shared by anyone who has come into contact with this great champion. 2/2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ