Αγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου σε ξενοδοχείο στην Κρήτη -Τι καταγγέλλει η μητέρα του - iefimerida.gr

Αγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου σε ξενοδοχείο στην Κρήτη -Τι καταγγέλλει η μητέρα του

(Φωτογραφία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοφανή είναι τα όσα εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχείο τουριστικής περιοχής του Ηρακλείου, με θύμα ανήλικο εργαζόμενο.

Σύμφωνα με το cretapost, η μητέρα του ανηλίκου κατήγγειλε στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιο Βοργιά, πως τρεις ενήλικες ξυλοκόπησαν άγρια, το βράδυ της Τετάρτης, τον γιο της για άγνωστα αίτια.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Σταλίδας, με τους δράστες να χτυπούν, σύμφωνα με την καταγγελία τον 17χρονο στο κεφάλι και στα γενετικά όργανα. Μάλιστα, οι τρεις θύτες οδήγησαν τον ανήλικο σε δωμάτιο ξενοδοχείου επειδή «έκανε φασαρία», προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί από τους πελάτες τους ξενοδοχείου και τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Ο 17χρονος κατάφερε να ξεφύγει και σε κατάσταση σοκ μπήκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στο Ηράκλειο. Ο οδηγός βλέποντας τον χτυπημένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αμεσα ενημερώθηκε η οικογένεια του θύματος με την μητέρα του ανήλικου να καταγγέλλει το συμβάν στο Α.Τ. Χερσονήσου, ενώ ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

Ο 17χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, ένας εκ των οποίων, σύμφωνα με την καταγγελία φέρεται να είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Προσωπικού του ξενοδοχείου, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, που επίσης εργάζεται στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έναν φίλο τους, χτύπησαν βάναυσα τον 17χρονο.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει το συμβάν και ζητά να αποδοθούν ευθύνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηράκλειο ξυλοδαρμός 17χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ