«Born To Dare»: Η εκκεντρική και εντυπωσιακή Lady Gaga συναντά το κομψό και μοντέρνο στυλ της Tudor - iefimerida.gr

«Born To Dare»: Η εκκεντρική και εντυπωσιακή Lady Gaga συναντά το κομψό και μοντέρνο στυλ της Tudor

H Lady Gaga είναι η πρέσβειρα της Tudor
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε όσους επιδιώκουν το ακατόρθωτο. Σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα. Σε όσους τολμούν να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Σε όσους είναι γεννημένοι για να τολμούν.

Σε όλους αυτούς απευθύνεται η νέα καμπάνια της Tudor, «Born To Dare» που είναι αφιερωμένη στο κλασικό χωρίς όμως να είναι συμβατική. Που διατηρεί τις αξεπέραστες τάσεις του παρελθόντος, αλλά ανοίγει και νέα σύνορα για το μέλλον.

Η Lady Gaga επιλέγει να φορά το νέο μοντέλο Black Bay της TUDOR,με διάμετρο 36mm από ατσάλι με λεία στεφάνη,μπλε καντράν και αυτόματο μηχανισμό κουρδίσματος.


Η Tudor απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν ως κίνητρο την τόλμη τους. Που τολμούν να μιλήσουν, να εκφραστούν, να πουν την άποψή τους χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες Και μεταξύ αυτών δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται η Lady Gaga. Μια ανήσυχη και εκκεντρική προσωπικότητα, μια εντυπωσιακή pop star με εκπληκτική φωνή, ένα σύμβολο μόδας και στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@ladygaga and the Black Bay 36 express an elegant silhouette with a modern flair. An interpretation of Tudor’s first Chronograph, the Black Bay 36 is the intersection of the past, present and future. #TudorWatch #BlackBay #BB36 #LadyGaga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TUDOR Watch OFFICIAL (@tudorwatch) στις 26 Σεπ, 2018 στις 7:37 πμ PDT

Μια σύγχρονη pop star με ένα απόλυτα προσωπικό στυλ και ελευθερία σκέψης και έκφρασης, ακόμη και για τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Την φήμη της όμως και την παγκόσμια αναγνώριση, δεν τα κατέκτησε εν μία νυκτί. Εργάστηκε πολύ σκληρά, από τα μικρά club της Νέας Υόρκης όπου ξεκίνησε την καριέρα της για να φτάσει τελικά να κατακτήσει τον κόσμο.

Εκτός όμως από καλλιτέχνης, η Lady Gaga δεν διστάζει να υψώσει τη φωνή της απέναντι σε όσα θεωρεί άδικα. Είναι μια μοναδική ακτιβίστρια με έντονο φιλανθρωπικό έργο ενώ ηγείται του αγώνα για την κατάργηση της φυσικής γούνας και έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα «Born This Way» που υποστηρίζει και βοηθά νέους ανθρώπους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

«Born To Dare»: Η εκκεντρική και εντυπωσιακή Lady Gaga συναντά το κομψό και μοντέρνο στυλ της Tudor  | iefimerida.gr 1

Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της εικόνας, και ξέρει ότι η εμφάνιση εκτός του ότι συνεισφέρει καταλυτικά σε μια καλλιτεχνική παράσταση, αποτελεί επίσης και ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Πώς θα μπορούσε λοιπόν η Tudor να μην βρει στην Lady Gaga το πρόσωπο της νέας του εκστρατείας; Είναι ίσως ο απόλυτος εκφραστής της καμπάνιας «Born To Dare», μιας καμπάνιας που απευθύνεται σε όσους νιώθουν ικανοί για όλα και που τολμούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Στην Ελλάδα, η TUDOR διατίθεται από τη ROLEX HELLAS. Bαλαωρίτου 5, Τηλ. 210 3621138

https://www.tudorwatch.com/

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lady gaga TUDOR Born to Dare
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ