Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ μετά το κραχ το Χρηματιστήριο - iefimerida.gr

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ μετά το κραχ το Χρηματιστήριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρεία σύσκεψη για το Χρηματιστήριο πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Στη σκιά των πρόσφατων γεγονότων έγινε η σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, όπου μετείχαν ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης και ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σωκράτης Λαζαρίδης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο την περαιτέρω θεσμική θωράκιση της χρηματιστηριακής αγοράς, καθώς και τη βελτίωση της εταιρικής διακυβέρνησης.

Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε ότι οι ελληνικές τράπεζες καταρρέουν, στον απόηχο της χθεσινής χρηματιστηριακής κατάρρευσης των μετοχών τους.


Ο υπουργός από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για σπέκουλα, εμφανίστηκε όμως σίγουρος ότι οι επενδυτές που βλέπουν μακροπρόθεσμα, διαπιστώνουν τις θετικές εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο ΥΠΟΙΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ