Η δίωξη στον Λαφαζάνη έγινε μετά από μήνυση Fund με έδρα την Λιβερία - iefimerida.gr

Η δίωξη στον Λαφαζάνη έγινε μετά από μήνυση Fund με έδρα την Λιβερία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η δεύτερη κλήση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη για ενδεχόμενη δίωξη του προήλθε μετά από μήνυση την οποία υπέβαλε εναντίον του το Fund Palace International & Tristar SA με έδρα τη Μονρόβια της Λιβερίας για ματαίωση πλειστηριασμών ακινήτων, τα οποία ενδιαφερόταν να αρπάξει κοψοχρονιά» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ επικαλούμενη «απόλυτα έγκυρες πληροφορίες».

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, ο γραμματέας της ΛΑΕ κατηγορείται ότι ηγείτο «κατάληψης» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20/9/2017 με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη τη μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί και καλείται να απολογηθεί για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, «κάτι το οποίο αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα, σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία (!) των πλειστηριασμών». και για παρεμπόδιση συναγωνισμού.

«Θεωρούμε ως στημένη και υποβολιμαία και τη νέα απόπειρα δίωξης του Λαφαζάνη, πολύ περισσότερο όταν προέρχεται από άγρια και ληστρικά κερδοσκοπικά κεφάλαια με έδρα φορολογικούς παραδείσους, τα οποία, δυστυχώς, κατά την κυβέρνηση, είναι οι περίφημοι επενδυτές, που θα σώσουν την χώρα» σημειώνει η ΛΑΕ και τονίζει:

«Η βιομηχανία διώξεων που έχει στηθεί κατά του Παν. Λαφαζάνη, - η πρώτη δικογραφία για δίωξη του κατασκευάστηκε από το αμαρτωλό "Τμήμα Προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος" -, δεν αφορά απλώς το πρόσωπο του τόνιζαν οι ίδιοι πολιτικοί κύκλοι.

Οι διώξεις κατά Λαφαζάνη, που δείχνουν το νέο αυταρχικό - ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει εγκαθιδρυθεί στην Ελλάδα, στρέφονται κατά του κινήματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας και κατά της ΛΑΕ, η οποία γνωρίζει μια ραγδαία ανοδική δυναμική και ακόμα περισσότερο αυτές οι διώξεις, θέλουν να φιμώσουν και να εξουθενώσουν κάθε κινηματική φωνή αντίστασης, διαμαρτυρίας και καταγγελίας, γιατί τρέμουν ότι η σπίθα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε κινηματική "πυρκαγιά" και εξέγερση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαφαζάνης μήνυση Λιβερία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ