Σορός άνδρα βρέθηκε σε παραλία στη Βόρεια Εύβοια - iefimerida.gr

Σορός άνδρα βρέθηκε σε παραλία στη Βόρεια Εύβοια

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού σπεύδουν στο σημείο. Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σορός ενός άνδρα βρέθηκε στην παραλία Βλαχιά στη Βόρεια Εύβοια.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού σπεύδουν στο σημείο. Σύμφωνα με το tvstar, το πτώμα βρέθηκε γύρω στις 3 παρά το μεσημέρι. Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Κύμης για την περισυλλογή του. Αρχικά, το πτώμα είδαν από το ελικόπτερο ο Δ/κτης της ΠΥ Στερεάς, Νίκος Σπαής, μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα. Από μακριά δεν μπορούσαν να διακρίνουν εάν όντως πρόκειται περί σορού ή για κάποιο άλλο αντικέιμενο. Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Μαντουδίου, το οποίο κατάφερε μετά από λίγη ώρα να επιβεβαίωσει ότι πρόκειται για ανθρώπινο πτώμα.

Να σημειωθεί ότι από το Σάββατο αγνοούνται τα ίχνη ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στο Μαντούδι, όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου, που υπερχείλισε λόγω της έντονης κακοκαιρίας και του κυκλώνα «Ζορμπά».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ