Βενιζέλος: «Η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές»

Βενιζέλος: «Είναι απαραίτητο όλοι να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι απαραίτητο όλοι να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνάντησή του με τον πρέσβη των ΗΠΑ, Ντάνιελ Σμιθ. Θέμα της συζήτησής τους αποτέλεσε η κατάσταση στην Ελλάδα, στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, η πορεία προς τις εκλογές, ο τρόπος εφαρμογής του προγράμματος σταθεροποίησης και η ολοκλήρωση του PSI.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κ. Βενιζέλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συζητώντας με τον Αμερικανό πρέσβη για την κατάσταση στην Ελλάδα λίγο πριν τις εκλογές, επισήμανε ότι οι συσχετισμοί στην ελληνική κοινωνία είναι δύσκολοι, οι πολίτες νιώθουν οργή και αγανάκτηση και γι' αυτό η προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ είναι ότι είναι απαραίτητο όλοι να μιλούμε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της οικονομίας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και αναφέρθηκε στο PSI, λέγοντας ότι είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, χάρη στο οποίο δόθηκε μια ευκαιρία στην Ελλάδα να ολοκληρώσει τις προσπάθειες για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στον κ. Σμιθ ότι η Ελλάδα πάντα προσβλέπει στην καλή συνεργασία τόσο σε διμερές πεδίο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ