Η στιγμή που οι εργαζόμενοι της Amazon μαθαίνουν πως θα πάρουν αύξηση- Ουρλιαχτά, χειροκροτήματα, αγκαλιές [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που οι εργαζόμενοι της Amazon μαθαίνουν πως θα πάρουν αύξηση- Ουρλιαχτά, χειροκροτήματα, αγκαλιές [βίντεο]

Η στιγμή που οι εργαζόμενοι της Amazon μαθαίνουν πως θα πάρουν αύξηση!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα όταν σου ανακοινώνεται ότι θα πάρεις αύξηση τα αισθήματα χαράς που σε κατακλύζουν είναι μοναδικά, πόσω μάλλον όταν ξέρεις πως το αξίζεις.

Αυτό ακριβώς συνέβη σε χιλιάδες εργαζόμενους της Amazon, οι οποίοι έμαθαν όλοι μαζί πως θα πάρουν από τον επόμενο μήνα διπλάσιο μισθό.

Μπορεί βέβαια για μερικούς η αύξηση να ήταν αναμενόμενη, λόγω της μεγάλης αύξησης εσόδων που πέτυχε η εταιρεία το 2018, φέρνοντας έτσι τον ιδρυτή της, Τζεφ Μπέζος, στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου για το 2018, αλλά ο τρόπος που έγινε η ανακοίνωση στους εργαζομένους ήταν μοναδικός.

Ολοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική αποθήκη του κτιρίου όπου εργάζονται, ενώ ο προϊστάμενός τους ανέβηκε σε μία σκάλα για να τους πει τα χαρμόσυνα νέα.

Ο προϊστάμενος των εργαζομένων, μιλώντας σιγά και αφήνοντας την έκπληξη για το τέλος, τους ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού από τα 7,5 στα 15 δολάρια την ώρα.

Μάλιστα τους είπε πως η αύξηση θα τεθεί σε ισχύ από τον επόμενο μήνα, πράγμα που σημαίνει πως όλοι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν από τον Νοέμβριο διπλάσιο μισθό.

Ακούγοντας τα λόγια αυτά, οι εργαζόμενοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την χαρά τους και έτσι τα ουρλιαχτά, τα κλάματα, τα χειροκροτήματα και τα επιφωνήματα «σκέπασαν» τη φωνή του προϊσταμένου τους.

Σύμφωνα με το Bussiness Insider, o διπλασιασμός του μισθού θα ωφελήσει πάνω από 250.000 μόνιμους και πάνω από 100.000 εποχικούς υπαλλήλους, που πρόκειται να προσληφθούν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Να σημειωθεί πως η Amazon είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία, μετά την Apple, που ξεπερνά το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια σε αξία και ο μέσος ετήσιος μισθός των εργαζομένων της στις ΗΠΑ είναι 34.123 δολάρια.

Shared the new Amazon $15 minimum wage with the team here at LGB3 early this morning! Best All Hands Ever!!! ?? pic.twitter.com/RqkvHQuomO

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Amazon αύξηση εργαζόμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ