Στον εισαγγελέα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταθέτει νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Μάτι - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταθέτει νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Μάτι

Στον εισαγγελέα η Ζωή Κωνσταντοπούλου / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα για την φωτιά στο Μάτι, αναμένεται να καταθέσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, τα νέα ευρήματα είναι υποβοηθητικά για την δίωξη των υπευθύνων για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας και της έκθεσης των 99 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους από την φονική πυρκαγιά.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κλήση των υπόπτων για ανωμοτί εξηγήσεις, μετά και τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών. Αφορμή, η παραγγελία που έδωσε η κ. Δημητρίου, για συσχετισμό της έρευνας της γενικής επιθεωρήτριας με την μεγάλη δικογραφία για τα αίτια της φωτιάς και τις ευθύνες των αρμοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εισαγγελέας Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ