Αφηνιασμένη θαυμάστρια του Ενρίκε Ιγκλέσιας τον φιλάει στο στόμα σε συναυλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Αφηνιασμένη θαυμάστρια του Ενρίκε Ιγκλέσιας τον φιλάει στο στόμα σε συναυλία [βίντεο]

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας σε συναυλία του / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές αμηχανίας έζησε ο Ενρίκε Ιγκλέσιας σε συναυλία του στο Κίεβο, όταν μία φανατική θαυμάστριά του ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να τον φιλάει με πάθος στο στόμα.

Η νεαρή είχε στόχο, όταν ανέβαινε στη σκηνή της συναυλίας του Ισπανού τραγουδιστή, και τον πέτυχε! Αρπάξε τον 43χρονο και άρχισε να τον φιλάει. Το φιλί είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς ο τραγουδιστής δεν προσπάθησε να την απωθήσει.

Αφού τελικά καταφέρει να αποσπάσει την κοπέλα από πάνω του, ο Ιγκλέσιας γελάει αμήχανα. Εκείνη, όμως, δεν είχε τελειώσει μαζί του ακόμα: του ζητάει μία σέλφι και στη συνέχεια βγάζει χαρτί και στιλό για αυτόγραφο!

Ο Λατίνος σταρ ανταποκρίνεται ευγενικά και στη συνέχεια αποχαιρετά τη θαυμάστριά του με ένα φιλί στο μάγουλο. Μην έχοντας ικανοποιηθεί αρκετά από την επαφή της μαζί με το ίνδαλμά της, η νεαρή πηδά κυριολεκτικά πάνω του για μία τελευταία αγκαλιά.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας είναι αρκετά διαχυτικός με τις θαυμάστριές του, αλλά η συγκεκριμένη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της εις το έπακρον.

Παραμένει άγνωστο τι είχε να πει για όλα αυτά η σύζυγός του, Άννα Κουρνίκοβα, με την οποία απέκτησαν πρόσφατα δίδυμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ