Ειρωνείες Βαρουφάκη: Η κυβέρνηση τώρα ανακάλυψε ότι υπάρχουν κερδοσκόποι στο Χρηματιστήριο - iefimerida.gr

Ειρωνείες Βαρουφάκη: Η κυβέρνηση τώρα ανακάλυψε ότι υπάρχουν κερδοσκόποι στο Χρηματιστήριο

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίδραση της κυβέρνησης στο χθεσινό μίνι κραχ στο Χρηματιστήριο σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης διατυπώνοντας παράλληλα επιγραμματικά τρεις λόγους για το sell off στις τραπεζικές μετοχές.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών σχολίασε: «Η κυβέρνηση ανακάλυψε κερδοσκόπους στο Χρηματιστήριο. Σε λίγο θα ανακαλύψει ότι η θάλασσα περιέχει αλάτι. Οι τραπεζικές μετοχές έπεσαν για 3 λόγους: 1. Σύμφωνα με SSM έχουν κεφαλαιακή τρύπα 15 δις 2. Κόκκινα δάνεια που αναγκάζονται να πουλήσουν κοψοτιμής 3. Αναταραχή λόγω Ιταλίας.»

Η ανάρτηση

Η κυβέρνηση ανακάλυψε κερδοσκόπους στο Χρηματιστήριο. Σε λίγο θα ανακαλύψει ότι η θάλασσα περιέχει αλάτι. Οι τραπεζικές μετοχές έπεσαν για 3 λόγους: 1. Σύμφωνα με SSM έχουν κεφαλαιακή τρύπα 15 δις 2. Κόκκινα δάνεια που αναγκάζονται να πουλήσουν κοψοτιμής 3. Αναταραχή λόγω Ιταλίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης τράπεζες Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ