Europa League: Κομβικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ (22:00) στη Λευκορωσία, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - iefimerida.gr

Europa League: Κομβικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ (22:00) στη Λευκορωσία, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Χαμόγελα στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 14ο φετινό παιχνίδι που δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Λευκορωσία (22:00, Cosmote Sport 3) θα κρίνει εν πολλοίς την ευρωπαϊκή φετινή προοπτική του για τη συνέχειά του στο Europa League.

Με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης για τους «32» της διοργάνωσης, ενώ με ισοπαλία... δεν χάνεται. Σε περίπτωση ήττας, όμως, από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Κάτι που γνωρίζουν ο Ρουμάνος τεχνικός και οι παίκτες του, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Οι γηπεδούχοι δεν είναι αμελητέα δύναμη, ειδικά στην έδρα τους, και το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το πρωτάθλημα στη χώρα τους, φανερώνει μια δυναμική που δεν αφήνει αδιάφορο τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα αγωνιστούν με υψηλό ηθικό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και κουρασμένους παίκτες, με τον Λουτσεσκου να κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του.

Όπως έδειξε και με τις τοποθετήσεις του, ο Ρουμάνος τεχνικός προτίθεται να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ ή Σάχοφ, Πέλκα, Λημνιό, Μπίσεσβαρ ή Ζαμπά και Πρίγιοβιτς.

Βαθμολογία 12ου Ομίλου

  1. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (2-0)
  2. Τσέλσι 3 (1-0)
  3. ΠΑΟΚ 0 (0-1)
  4. Βίντι 0 (0-2)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ΠΑΟΚ ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ