Ο Ακης Πετρετζίκης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε στο «Πρωινό mou» και αφήνει τη Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό - iefimerida.gr

Ο Ακης Πετρετζίκης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε στο «Πρωινό mou» και αφήνει τη Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η πρώτη χρονιά αφότου κέρδισε το διαγωνισμό και αναδείχθηκε ο πρώτος Ελληνας Master Chef.

Η πρόταση για τηλεόραση ήταν σίγουρα δελεαστική και έτσι, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ακόμη και αν τα χρήματα που έπαιρνε, δεν ήταν αυτά που μπορεί να φανταστεί κανείς για έναν τηλεοπτικό σεφ.

Ο Ακης Πετρετζίκης, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη χθες, μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, όταν εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή των Σκορδά-Λιάγκα.

Ηταν μια περίοδος που δεν έκανε μόνο αυτή τη δουλειά αλλά παράλληλα, και πολλές άλλες: Εργαζόταν σε μαγαζιά, έστηνε το δικό του χώρο αλλά και το δικό του site.

Η δημόσια ομολογία των χρημάτων που έπαιρνε άφησε και την Ελένη Μενεγάκη με ανοιχτό στόμα: «Όταν ήμουν στο Πρωινό mou έπαιρνα 800 ευρώ τον μήνα και οι συνεργάτες που είχα για τα site και όλα τα υπόλοιπα μού στοίχιζαν 3.000. Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι. Ουσιαστικά, τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, γιατί στην αρχή δούλευαν από το σπίτι, δεν είχα μαγαζί. Συνεννοούμασταν με μηνύματα, μου άφηναν χαρτάκια…».

Σίγουρα κανένας τηλεθεατής δεν θα περίεμε νε ότι ένας τόσο προβεβλημέος επαγγελματίας θα αμειβόταν με αυτό το ποσό.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άκης Πετρετζίκης σεφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ