Ο παράξενος λόγος που απαγορεύεται να έχουμε αποξηραμένα λουλούδια στο σπίτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο παράξενος λόγος που απαγορεύεται να έχουμε αποξηραμένα λουλούδια στο σπίτι [εικόνες]

Αποξηραμένα λουλούδια (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα λουλούδια είναι υπέροχα και δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στην διακόσμηση ενός σπιτιού. Εχουν, βέβαια, ένα αρνητικό... μαραίνονται πολύ γρήγορα.

Τα άνθη μπορεί να «χαλάνε» αλλά πολλοί βλέποντάς τα κλείνουν τον κύκλο ζωής τους, αποφασίζουν να τα αποξηράνουν και να δώσουν στο σπίτι τους ένα vintage vibe.

Τα αποξηραμένα λουλούδια για χρόνια αποτελούν μέρος διακόσμησης πολλών σπιτιών. Βρίσκονται μέσα σε μπολάκια, σε κάδρα, ακόμη και σε βάζα.

Ο παράξενος λόγος που απαγορεύεται να έχουμε αποξηραμένα λουλούδια στο σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μπορεί κάποιοι να τα βλέπουν και να ενθουσιάζονται, ωστόσο, για την ενέργεια του σπιτιού φαίνεται να μην είναι και το καλύτερο στοιχείο.

Τα νεκρά λουλούδια κρατούν τη θετική ενέργεια μακριά, διαταράσσοντας το Chi. Λέγεται ότι το κακό Chi προκαλεί αρνητικά vibes και απομακρύνει τους κατοίκους του σπιτιού από τους στόχους του.

Η Rodika Tchi, σύμβουλος Φενγκ Σούι, ωστόσο, διαφωνεί με αυτό και καλεί όσους αγαπούν να έχουν αποξηραμένα λουλούδια σπίτι τους να ακούσουν τι λέει η καρδιά τους. «Εάν αισθάνεστε όμορφα με αυτά, τότε μπορείτε να κρατήσετε», υποστηρίζει.

Ο παράξενος λόγος που απαγορεύεται να έχουμε αποξηραμένα λουλούδια στο σπίτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Unsplash

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποξηραμένα λουλούδια φένγκ σούι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ