Ο πρώην της καθηγήτριας που έμεινε έγκυος από μαθητή: «Ηξερα ότι είχε ανάρμοστη σχέση» - iefimerida.gr

Ο πρώην της καθηγήτριας που έμεινε έγκυος από μαθητή: «Ηξερα ότι είχε ανάρμοστη σχέση»

Η καθηγήτρια που έκανε σεξ με τον μαθητή της και έμεινε έγκυος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση της Ελεάνορ Γουίλσον, η οποία έκανε σεξ με μαθητή μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου είχε σοκάρει πέρυσι τη Βρετανία.

Η αποκάλυψη, όμως, πως έμεινε έγκυος από τον έφηβο «πάγωσε» το δικαστήριο, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση αποπλάνησης.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Γουίλσον ζήτησε από τον μαθητή της να σηκωθεί από το κάθισμα του που ήταν μαζί με την φίλη του, τον οδήγησε στην τουαλέτα, έκαναν σεξ, ενώ για αρκετό καιρό είχαν ερωτική σχέση.

Η καθηγήτρια, περίπου ένα μήνα μετά, αποκάλυψε στον έφηβο ότι ήταν έγκυος και πως θα έριχνε το παιδί. Τότε, δεν μπορούσε να πει ούτε στον φίλο της Αντριου Χολ ότι είχε μείνει έγκυος, ενώ του είπε ψέματα και για την έκτρωση.

Ο Χολ βρέθηκε στο δικαστήριο του Μπρίστολ και περιέγραψε τη σχέση του με την Ελεάνορ. Οπως είπε, δεν ήταν δυνατόν να είναι ο πατέρας του παιδιού καθώς έκαναν σπάνια σεξ.

«Κατά τους τελευταίους 18 μήνες της σχέσης μας σπάνια ερχόμασταν σε ερωτική επαφή, η οποία δεν γινόταν χωρίς προφυλακτικό. Θα ήταν απίστευτα απίθανο να μείνει έγκυος, κάναμε σεξ κάθε έξι μήνες. Η σεξουαλική μας ζωή δεν μπορούσε να είναι χειρότερη. Είχα ανακαλύψει ότι είχε μια απρεπή σχέση», είπε ο πρώην σύντροφος της καθηγήτριας στο δικαστήριο.

Ο Χολ θυμήθηκε την ημέρα που η Ελεάνορ πήγε σε κλινική για να προχωρήσει σε άμβλωση. Τότε του είπε ότι βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας στα γεννητικά της όργανα.

Στη συνέχεια περιέγραψε μια συνομιλία της καθηγήτριας, όταν ήταν μεθυσμένη, νομίζοντας ότι εκείνος έχει πάει για ύπνο.

Την άκουσε να λέει: «Ηξερα ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Ηξερα ότι μπορούσα να σε εμπιστευτώ» και ανέφερε: «Τη ρώτησα με ποιον μιλούσε και αρνήθηκε ότι έλεγε κάτι στο τηλέφωνο. Αυτό με έβαλε σε υποψίες, όπως άλλωστε και η αμυντική της στάση. Εγώ ήμουν ήρεμος και σαστισμένος».

Ο Χολ γνώριζε ότι την απέλυσαν από το σχολείο για ακατάλληλη συμπεριφορά, επειδή δεν ανέφερε μαθητές που μέθυσαν κατά τη διάρκεια σχολικού ταξιδιού. Τον πραγματικό λόγο ότι, δηλαδή, η σύντροφός του έκανε σεξ με μαθητή, το έμαθε από τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθηγήτρια σεξ μαθητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ