Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεοκλιπ του Ντέιβιντ Λίντς - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σοκαριστικό βίντεοκλιπ του Ντέιβιντ Λίντς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O φημισμένος σκηνοθέτης του Blue Velvet και του Mullholland Drive, Ντέιβιντ Λίντς πάντοτε κουβαλούσε μια γενναία δόση τρέλας. Το τελευταίο του δημιούργημα, το παρανοημένο επτάλεπτο βιντεοκλίπ για το σινγκλ Crazy Clown Time (από τον ομώνυμο δίσκο του) είναι κάτι που δεν μπορείτε να δείτε στην δουλειά. Όσο φιλελεύθερη και αν είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτή. «Επτά λεπτά σχιζοφρένειας» είναι ο συνήθης χαρακτηρισμός που συνοδεύει όποιο μέσο έχει ανεβάσει το συγκεκριμένο βιντεοκλιπ, το οποίο άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί το πιο εξτριμ που έχει ποτέ φτιαχτεί.

Και αυτό χωρίς καμιά δόση πουριτανισμού. Και χωρίς κανένας να μειώνει την δεδομένη καλλιτεχνική αξία, τόσο του ίδιου του δημιουργήματος, όσο και του βετεράνου σκηνοθέτη.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα «οπτικό βιασμό» των αισθησεών του θεατή, με ηθικούς αυτουργούς την ομάδα παράξενων χαρακτήρων που πρωταγωνιστούν σε αυτό.

Το όλο σκηνικό λαμβάνει χώρα σε ένα πάρτι στην πίσω αυλή ενός σπιτιού. Εκεί που η Σούζι βγάζει το πουκαμισό της και η Ντίντι βάζει φωτιά στα μαλλιά του πανκ που πίνει μπύρα καθισμένος στην πολυθρόνα.

Ουσιαστικά είναι σαν ο Λιντς να προσπάθησε να σφηνώσει την ατμόσφαιρα του Blue Velvet και του Eraserhead μέσα σε επτά λεπτά.

Το πιο εφιαλτικό από όλα είναι ότι τα κατάφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ