Europa League: Που θα δείτε τα μεγάλα ματς Μίλαν-Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ την Πέμπτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Που θα δείτε τα μεγάλα ματς Μίλαν-Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ την Πέμπτη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα ευρωπαϊκά ματς για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η 2η αγωνιστική των ομίλων στο UEFA Europa League ξεκινά και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στη Λευκορωσία για να αντιμετωπίσει την Μπάτε Μπορίσοφ (Πέμπτη 4/10, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD) και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός (Πέμπτη 4/10, 19.55, COSMOTE SPORT 2HD) μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τη Ρεάλ Μπέτις πηγαίνει στο θρυλικό “Σαν Σίρο” για να συναντήσει τη Μίλαν (Πέμπτη 4/10, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν στη διάθεσή τους και τις δύο αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων, καθώς και την υπόλοιπη δράση της ημέρας από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Οι τηλεθεατές θα συντονιστούν από τις 18.00, με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα ζευγάρια, θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, καθώς και αποκλειστική συνέντευξη του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (COSMOTE SPORT 2HD), με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Επίσης, λίγο πριν τη «σέντρα», θα γίνει και η πρώτη σύνδεση με τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στο Μιλάνο, Γιώργο Θαναηλάκη και Δημήτρη Σπηλιόπουλο, οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στο «Σαν Σίρο», και τα τελευταία νέα της Μίλαν και του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι συνδρομητές θα συντονιστούν με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο άλλο ζευγάρι της ημέρας, Μπάτε Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ, καθώς οι απεσταλμένοι στη Λευκορωσία, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Μιχάλης Μελισσίδης, θα παρουσιάσουν εκτενές ρεπορτάζ, ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των ματς, οι συνδρομητές θα επιστρέψουν στο στούντιο των καναλιών COSMOTE SPORT και την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (00.00, COSMOTE SPORT 2HD) για όλα τα highlights, τις αναλύσεις και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα καθημερινής live ενημέρωσης για όλα όσα συμβαίνουν στα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου υπάρχει δράση, μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 4/10:

Αγώνας-Ώρα-Κανάλι-Όμιλος

  • Μίλαν-Ολυμπιακός 19.55 COSMOTE SPORT 2HD 6ος
  • Μπέτις-Ντουντελάνζ 19.55 COSMOTE SPORT 4HD 6ος
  • Λεβερκούζεν-ΑΕΚ Λάρνακας 19.55 COSMOTE SPORT 6HD 1ος
  • Ρόσενμποργκ-Λειψία 19.55 COSMOTE SPORT 7HD 2ος
  • Σάλτσμπουργκ-Σέλτικ 19.55 COSMOTE SPORT 8HD 2ος
  • Μπορντό-Κοπεγχάγη 19.55 COSMOTE SPORT 9HD 3ος
  • Γκάραμπαγκ-Άρσεναλ 19.55 COSMOTE SPORT 5HD 5ος
  • Μπάτε Μπορίσοφ-ΠΑΟΚ 22.00 COSMOTE SPORT 3HD 12ος
  • Τσέλσι-Βίντι 22.00 COSMOTE SPORT 2HD 12ος
  • Σπαρτάκ Μόσχας-Βιγιαρεάλ 22.00 COSMOTE SPORT 8HD 7ος
  • Ρέιντζερς-Ραπίντ Βιέννης 22.00 COSMOTE SPORT 9HD 7ος
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Λάτσιο 22.00 COSMOTE SPORT 4HD 8ος
  • Απόλλων Λεμεσού-Μαρσέιγ 22.00 COSMOTE SPORT 5HD 8ος
  • Κράσνονταρ-Σεβίλη 22.00 COSMOTE SPORT7HD 10ος
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ