Η απάντηση Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή: «Ο σκύλος μου Μόγλης είναι αξιαγάπητος» - iefimerida.gr

Η απάντηση Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή: «Ο σκύλος μου Μόγλης είναι αξιαγάπητος»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον Παντελή Καψή και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπ. Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Π. Καψή.

Δείτε την ανάρτηση Βαρουφάκη:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής "λεπτομέρειας" που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το "περιστατικό" που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας - κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: "Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη". Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι "τον λόφο τον μοιραζόμαστε". Καλή σας μέρα».

Η απάντηση Βαρουφάκη στον Παντελή Καψή: «Ο σκύλος μου Μόγλης είναι αξιαγάπητος» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ