Αννη Πανταζή: Η χρυσή Ολυμπιονίκης είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι! - iefimerida.gr

Αννη Πανταζή: Η χρυσή Ολυμπιονίκης είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι!

H  Άννη Πανταζή / φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Άννη Πανταζή και o σύζυγoς, της Χριστόφορος Χούμας θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Η πρωταθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο instagram. Το ζευγάρι που έκλεισε ένα χρόνο παντρεμένο περιμένει το πρώτο του παιδί.

«Πόσο πιο ευτυχισμένη και ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι, όταν έχω εσένα @chris_choumas ! 1η επέτειος γάμου και καλύτερο δώρο από την μικρή μας δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ!! Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και να σε πάρουμε αγκαλιά!! Έρχεσαι να ολοκληρώσεις την ευτυχία μας, να δυναμώσεις την αγάπη μας και να μας κάνεις οικογένεια!!» έγραψε η Άννη Πανταζή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πόσο πιο ευτυχισμένη και ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι, όταν έχω εσένα @chris_choumas ..! 1η επέτειος γάμου και καλύτερο δώρο από την μικρή μας.. δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτε!! Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και να σε πάρουμε αγκαλιά!! Έρχεσαι να ολοκληρώσεις την ευτυχία μας, να δυναμωσεις την αγάπη μας και να μας κάνεις οικογένεια!! ——————––——————–—––––————–——–—— ♥️ #1yearmarried #happyweddinganniversary #babyloading #6monthspregnant #pregnant #pregnancy #happy #love #grateful #cantwait #tbt #summer2018 Photo credits ? @klelia_pantazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annie Pantazi (@annie_pantazi) στις 3 Οκτ, 2018 στις 2:08 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ