Η απίστευτη απάντηση της Κέιτ Μίντλετον όταν μια μικρή την ρώτησε: «Γιατί σας φωτογραφίζουν;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απίστευτη απάντηση της Κέιτ Μίντλετον όταν μια μικρή την ρώτησε: «Γιατί σας φωτογραφίζουν;» [βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε έναν κήπο άγριας ζωής. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέμπριτζ γοήτευσε τους θαυμαστές της επιστρέφοντας στα βασιλικά της καθήκοντα μετά την ολοκλήρωση της άδειας μητρότητας, επισκεπτόμενη έναν κήπο άγριας ζωής στο Πάντινγκτον.

Εκεί, η Κέιτ Μίντλετον συναντήθηκε με μια ομάδα παιδιών που συμμετείχαν σε διάφορες δραστηριότητες. Κι ενώ για άλλη μία φορά εντυπωσίασε με την συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά δείχνοντας το μητρικό της ένστικτο, μια πολύ γλυκιά στιγμή που είχε με ένα κοριτσάκι, ήταν αυτό που συγκίνησε τους περισσότερους.

The actual sweetest thing
The little girl asked “Why are they picturing you?” And Kate responded... “They’re picturing you because you’re so special”
I love her! pic.twitter.com/3d4sgJDhrG

Η δούκισσα έπαιξε και γέλασε με τα παιδιά


Η μικρή κάποια στιγμή την ρώτησε γιατί οι φωτογράφοι την τραβούν φωτογραφίες. Και η απίστευτη απάντηση της δούκισσας ήταν: «Εσένα φωτογραφίζουν, επειδή είσαι ιδιαίτερη!». Όταν η μικρή απάντησε «Όχι, εσάς τραβάνε», η δούκισσα ακούγεται να λέει: «Έχουν έρθει για να δουν το υπέροχο σχολείο σου».

Δεν δίστασε επίσης να αγκαλιάσει και όποιο από τα παιδάκια της το ζητούσαν

Πάντως, στην χθεσινή επίσκεψη της Κέιτ Μίντλεον υπήρξαν και άλλες ιδιαίτερες στιγμές μεταξύ της δούκισσας και των παιδιών, καθώς μοιράστηκε μαζί τους πολλές αγκαλιές, τους κρατούσε το χέρι και γέλασε όταν ένα παιδί προσπάθησε να πιει από το δικό της πλαστικό ποτήρι χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Η δούκισσα στην επίσκεψή της αυτή, βοήθησε τα παιδιά να ψάξουν για αράχνες και άλλα «μίνι θηρία» στον κήπο καθώς και για σπόρους φυτών.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ