Ατελείωτες ουρές, σαν φιδάκι, για ένα εισιτήριο των 3 ευρώ, στο Θέατρο Τέχνης - iefimerida.gr

Ατελείωτες ουρές, σαν φιδάκι, για ένα εισιτήριο των 3 ευρώ, στο Θέατρο Τέχνης

Τεράστιες ουρές στο Θέατρο Τέχνης /Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές εκατοντάδων μέτρων σχηματίστηκαν σήμερα στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κούν με αφορμή τα μειωμένα εισιτήρια που διαθέτει το Θέατρο, για δύο από τις παραστάσεις του.

Σήμερα Τετάρτη, ξεκινούν νέο κύκλο παραστάσεων δύο από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Θεάτρου Τέχνης. Πρόκειται για την "Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα" του Ζοέλ Πομμερά, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη ( Υπόγειο- ώρα έναρξης 8μμ.) και την "Ελένη", του Γιάννη Ρίτσου, σε σκηνοθεσία-ερμηνεία Βασίλη Παπαβασιλείου (Φρυνίχου, ώρα έναρξης 6μμ.) που θα παρουσιαστούν για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Με αφορμή τις δύο αυτές πρεμιέρες, το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει την έναρξη της σεζόν 2018-19 και προσφέρει στους φίλους του, για 4η συνεχή χρονιά, περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ!!

Οι όροι της προσφοράς είναι οι εξής:

Α. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με φυσική παρουσία σε ένα από τα δυο ταμεία του Θεάτρου (Πεσμαζόγλου 5 & Φρυνίχου 14).

Β. Η ώρα έναρξης της προσφοράς είναι αυστηρά στις 15.00. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρις εξαντλήσεως συγκεκριμένου αριθμού εισιτηρίων που θα προσφερθούν ανά παραγωγή.

Γ. Κάθε θεατής που φτάνει στο ταμείο δικαιούται να αγοράσει έως και δύο εισιτήρια ανά παραγωγή, για όσες παραγωγές της περιόδου επιθυμεί, εφόσον φυσικά δεν έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια που έχουν οριστεί από το Θέατρο Τέχνης ως όριο της προσφοράς ανά παραγωγή τοου ρεπερτορίου.

Δ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά φυσικής προτεραιότητας χωρίς τη χρήση γραπτής ή άλλης λίστας.

Ε. Μόλις εξαντλούνται τα προσφερόμενα εισιτήρια κάποιας παραγωγής, οι φίλοι του Θεάτρου που θα έχουν προσέλθει στα ταμεία, θα ενημερώνονται άμεσα από το Θέατρο.

Τεράστια η ουρά έξω απο το Θέατρο Τέχνης- φωτογραφία intimenews
Τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 3 ευρώ- φωτογραφία intimenews
Οι θεατρόφιλοι περιμένουν υπομονετικά έξω απο το Θέατρο Τέχνης- φωτογραφία intimenews


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ