Ο κοινωνικός ΣΒΒΕ: Ανθρωπιστική δράση με κοινωνικό πρόσημο - iefimerida.gr

Ο κοινωνικός ΣΒΒΕ: Ανθρωπιστική δράση με κοινωνικό πρόσημο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η μεταποιητική δραστηριότητα στη Βόρεια Ελλάδα, εξακολουθεί να αποτελεί κλάδος ευημερίας και ελπίδας, παρά τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και την τάση αποβιομηχάνισης των τελευταίων είκοσι και πλέον ετών». Με αυτή την σταθερή και πάγια θέση, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος δείχνει πως ξέρει να μην μασάει τα λόγια του. Και το κάνει ακόμα και ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του για δεύτερη φορά τον ΣΒΒΕ. Και δεν είναι τυχαίο. Ο ΣΒΒΕ έχει προσφέρει και σημαντικό ανθρωπιστικό έργο.

Μέσω της οργάνωσης «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής» τα τελευταία χρόνια έχουν διανεμηθεί περισσότερες από 150.000 μερίδες φαγητού, και συγχρόνως, έχουν συλλεγεί χορηγίες σε είδος αξίας μεγαλύτερης του μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ, το «Δίκτυο» υποστηρίζει περισσότερα από εκατό ιδρύματα σ΄ όλο το μήκος και το πλάτος της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό θα πει κοινωνικός εταίρος!

Ο κοινωνικός ΣΒΒΕ: Ανθρωπιστική δράση με κοινωνικό πρόσημο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΒΕΕ ανθρωπιστική δράση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ