8 ευρώ τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο Από Μηχανής θέατρο [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

8 ευρώ τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο Από Μηχανής θέατρο [πρόγραμμα]

Προσφορά για όλες τις παραστάσεις του Από Μηχανής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Από Μηχανής Θέατρο προσφέρει τα εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις της θεατρικής σεζόν 2018-2019 μόνο με 8 ευρώ! Η προσφορά ισχύει από 3 έως και 10 Οκτωβρίου.

Tο Από Μηχανής Θέατρο υπό τη νέα καλλιτεχνική διεύθυνση της Άννας Ελεφάντη και του Δημήτρη Μυλωνά γίνεται ενός χρονών και γιορτάζει με προσφορά για το κοινό του.

-Στο πρόγραμμα σε παγκόσμια πρεμιέρα, το έργο «Ο Κήπος» του διακεκριμένου Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch. Πρωταγωνιστούν οι Στέλιος Μάινας και Κάτια Σπερελάκη.

«Ο κήπος» από 22 Οκτωβρίου

-Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει κάθε Δευτέρα και Τρίτη τη βραβευμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού με το «Α’ Κρατικό Βραβείο Θεατρικού έργου για νέους συγγραφείς» παράδοξη κωμωδία «Η Απειλή» της Άρτεμης Μουστακλίδου σε σκηνοθεσία του Γιάννη Λεοντάρη.
Η παράσταση ξεκίνησε την επιτυχημένη της πορεία το Μάρτιο του 2017 ως παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και ταξίδεψε σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Τον Ιούλιο του 2018 παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ AVIGNON OFF για 23 παραστάσεις.
Παίζουν: Αιμιλία Βάλβη, Παναγιώτης Παπαϊωάννου

-Μετά τη μεγάλη καλλιτεχνική κι εισπρακτική επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, το έργο «Εθνικός Ελληνορώσων» του Αντώνη Τσιοτσιόπουλος σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη επιστρέφει στο Από Μηχανής Θέατρο κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Παίζουν: Στάθης Σταμουλακάτος, Μάκης Παπαδημητράτος, Θάνος Αλεξίου, Κώστας Φυτίλης, Στέλιος Δημόπουλος, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

-Το "MY STORY, vοl2" είναι το «One Man Show» του Σωτήρη Μεντζέλου, που φλερτάρει επίμονα με το "Stand Up" και θα παρουσιαστεί για δεύτερη χρονιά λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής κι εισπρακτικής επιτυχίας, στο «Από Μηχανής» θέατρο κάθε Σάββατο στις 23:30.
Σύλληψη/Ερμηνεία: Σωτήρης Μεντζέλος

-Το Από Μηχανής Θέατρο παρουσιάζει από τις 15 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη το νέο έργο των: Ηλία Πολλάτου, Γεράσιμου Μιχελή και Σέβης Ματσακίδου “ Hotel Marina”. Παίζουν Γεράσιμος Μιχελής, Μαίρη Σαουσοπούλου, Τζίνυ Παπαδοπούλου,
Διονύσης Μπουλάς, Χρήστος Σταθούσης.

-Στο Από Μηχανής Θέατρο θα παρουσιαστεί από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου το ψυχολογικό θρίλερ «FROZEN» της Bryony Lavery, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, με τον ίδιο, την Έφη Μουρίκη και τη Δέσποινα Κούρτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Το Frozen είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που αποτελείται από τρία πορτραίτα: Ενός σήριαλ κίλερ, μιας δικαστικής ψυχιάτρου και μιας μητέρας που η κόρη της είναι ένα από τα θύματα του δολοφόνου.

-Το επαγγελματικό θέατρο ΘΕ.ΑΜ.Α. (Θέατρο Ατόμων με Αναπηρία), που στην κύρια σύνθεσή του αποτελείται από ανάπηρους ηθοποιούς), παρουσιάζει στο “Από Μηχανής Θέατρο” τη θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Νάρκισσος & Ηχώ κι άλλες μεταμορφώσεις» από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.
Το στοιχείο της μεταμόρφωσης που αποτελεί το βασικό άξονα των τριών μύθων «Νάρκισσος & Ηχώ», «Αράχνη» και «Ήλιος και Φαέθων», μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό εκπαιδευτικό εργαλείο για το σεβασμό στην ανθρώπινη ποικιλομορφία. Επί σκηνής δύο ηθοποιοί με κινητική αναπηρία (χρήστης και χρήστρια αναπηρικού και ηλεκτροκίνητου αμαξιδίου αντίστοιχα), ένας ηθοποιός που βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού και με μειωμένη όραση και δύο ηθοποιοί χωρίς αναπηρία αποτελούν τη ζωντανή απόδειξη προς τη συναντίληψη, συνεκπαίδευση και συμπερίληψη
Παίζουν Έλη Δρίβα, Πάνος Ζουρνατζίδης, Κωνσταντίνος Λούκας ,Ελιάνα Περηφάνη, Ευαγγελία Σχοινά.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Απο Μηχανής ΕΔΩ.

Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο και το τηλέφωνο του Από Μηχανής Θεάτρου
Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο τηλ: 210. 5232097
Και στα ticket365.gr και viva.g
Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ