Με «βατό» αντίπαλο στο τουρνουά τένις του Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς - iefimerida.gr

Με «βατό» αντίπαλο στο τουρνουά τένις του Τόκιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ετοιμος για νέα νίκη ο Στέφανος Τσιτσιπάς / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον β' γύρο του τουρνουά στο Τόκιο.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ο 20χρονος Ελληνας τενίστας, Νο 15 στον κόσμο, νίκησε με 6-1, 6-3 τον 25χρονο Ιάπωνα Τάρο Ντανιέλ, Νο 72 στην παγκόσμια κατάταξη. Στην επόμενη φάση ο Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι το Νο 5 του ταμπλό, θ' αντιμετωπίσει τον 19χρονο Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μίνορ (Νο 38), ο οποίος απέκλεισε τον 33χρονο Γάλλο, Ζιλ Ζιμόν (Νο 29). Ο νικητής της αναμέτρησης θα παίξει στα προημιτελικά με τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι, που απέκλεισε με 6-3, 7-5 τον Γάλλο, Μπενουά Περ.

Ήττα για τον Κοκκινάκη

Με το «καλημέρα» αποκλείστηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης στο διεθνές τουρνουά τένις, που φιλοξενείται στο Μοντερέι του Μεξικού, το «Abierto GNP Seguros». Ο νεαρός ομογενής από την Αυστραλία, ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τον Ισπανό, Νταβίντ Φερέρ, με 6-1 και 6-3, μόλις σε 63 λεπτά.

Νίκη για τον Κύργιο στο Τόκιο

Ο Νικ Κύργιος χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιοσιχίτο Νισιόκα στο Τόκιο και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά στην Ιαπωνία. Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός πρωταθλητής επιβλήθηκε του Ιάπωνα αντιπάλου του με 7-5 και 7-6 (7/3), μετά από δυνατή μονομαχία, που παρακολούθησαν επτά χιλιάδες θεατές στην πρωτεύουσα της ασιατικής χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ