Ο OLYMPIACOS FC αναχώρησε για Μιλάνο με την επίσημη ενδυμασία REPLAY [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο OLYMPIACOS FC αναχώρησε για Μιλάνο με την επίσημη ενδυμασία REPLAY [βίντεο]

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού φορώντας Replay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδαρικό για τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό φέτος, με την πρώτη επίσημη εμφάνισή του στο Μιλάνο φορώντας REPLAY!

Το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε για το Μιλάνο η ομάδα του Ολυμπιακού FC, όπου, θα συναντήσει αγωνιστικά την ομάδα της AC Milan στα πλαίσια των αγώνων των ομίλων Europa League.

Οι παίκτες Μαντί Καμαρά και Γιαγιά Τουρέ

Η ομάδα ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία φορώντας για πρώτη φορά φέτος το κοστούμι της επίσημης ενδυμασίας REPLAY, με τις ξεχωριστές κόκκινες λεπτομέρειες. Αποκλειστικά ραμμένη στην Ιταλία η ενδυμασία με την ιδιαίτερη ταυτότητα REPLAY περιλαμβάνει blue navy κοστούμια με κόκκινη φόδρα, μαντήλι και γραβάτα, ένα χαρακτηριστικό μονόγραμμα R στο πέτο, και υψηλής ποιότητας άνετα δερμάτινα παπούτσια.

Η REPLAY ως επίσημος προμηθευτής της επίσημης αλλά και casual ενδυμασίας του Ολυμπιακού για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εύχεται τα καλύτερα στην ομάδα για ένα καλό αγώνα, με τη νίκη! Καλή επιτυχία!


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός replay Μιλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ