Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνός, αγκαλιά με ζώα -Το ημερολόγιο του 2019 [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνός, αγκαλιά με ζώα -Το ημερολόγιο του 2019 [εικόνες & βίντεο]

Δύο από τα ημερολόγια του 2019 με τον Βλάντιμιρ Πούτιν / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά ημερολογίων με τον Ρώσο ηγέτη κυκλοφόρησε την έκδοση της για το 2019 και το Διαδίκτυο παθαίνει για ακόμα μία φορά φρενίτιδα.

Τα ημερολόγια του 2019, με πρωταγωνιστή τον Πούτιν, τον δείχνουν να φωτογραφίζεται με διάφορα ζώα, όπως μία λεοπάρδαλη ή σκύλους. Η αγάπη του, εξάλλου, για τα τετράποδα είναι γνωστή.

Σε άλλους μήνες, ο πρόεδρος της Ρωσίας προσπαθεί να περάσει ένα δραστήριο και αθλητικό προφίλ. Παίζει χόκεϊ, γυμνάζεται, κάνει ιππασία, δείχνει περήφανα ένα τεράστιο ψάρι που έπιασε και φυσικά εξασκείται στη σκοποβολή.

Αυτή η φωτογραφία του Πούτιν με μία λεοπάρδαλη από το 2014 χρησιμοποιήθηκε και στο φετινό και στο περσινό ημερολόγιο / Φωτογραφία: ΑΡ

Εμφανίζεται και γυμνόστηθος στο πλαίσιο της γιορτής των Θεοφανίων, βουτώντας στα παγωμένα νερά μίας Λίμνης.

Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε για να δείξει στους Ρώσους ότι έχουν έναν δυνατό και σταθερό ηγέτη, ο οποίος όμως έχει και μία πιο ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά.

«Σπαρταράνε» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι φωτογραφίες αυτές του Βλάντιμιρ Πούτιν δεν είναι καινούργιες. Οι περισσότερες προέρχονται από παλιότερες εμφανίσεις του, έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλα ημερολόγια και έχουν ανακυκλωθεί ως memes στο Διαδίκτυο.

Ο δυτικός κόσμος προσμένει κάθε χρόνο πώς και πώς το καθιερωμένο ετήσιο ημερολόγιο Πούτιν. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι έχουν πάρει το θέμα στην πλάκα.

«Τι κοινό έχουν η Βασίλισσα Ελισάβετ, παλαίστριες και ρωσικά όπλα; Εμφανίζονται όλα στην τελευταία σουρεαλιστική έκδοση των ημερολογίων του Βλάντιμιρ Πούτιν για το 2019» σχολιάζει δημοσιογράφος του BBC.

What do Queen Elizabeth, female arm-wrestlers & Russian weapons have in common? They all feature in the latest surreal selection of Vladimir Putin 2019 calendars. pic.twitter.com/6EhKRLsCZO

H Σάρον Γουάινμπεργκερ των Yahoo News ανακοινώνει με σοβαρό ύφος: «Διακόπτουμε την κανονική ροή ειδήσεων για να σας παρουσιάσουμε τον γυμνόστηθο Πούτιν»!

...and we interrupt this news cycle for some shirtless Putin pictures, courtesy @nohodge

https://t.co/6eoWLUS33Y

Τα ημερολόγια για το 2019 έχουν ήδη βρει τον δρόμο τους στο eBay και είναι δημοφιλή τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βλάντιμιρ Πούτιν ημερολόγιο ΡΩΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ