Βλαχοδήμος: Ημασταν τυχεροί που βάλαμε το τρίτο γκολ στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Βλαχοδήμος: Ημασταν τυχεροί που βάλαμε το τρίτο γκολ στην ΑΕΚ

O Oδυσσέας Βλαχοδήμος / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ικανοποιημένος από την νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εμφανίσθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα αναφέρθηκε στο ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο β' ημίχρονο και στάθηκε στην αποβολή του Ρούμπεν Ντίας.

«Μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά στο ματς και πετύχαμε γρήγορα τα δύο γκολ. Μετά τα πράγματα έγιναν δύσκολα με την κόκκινη κάρτα, αναγκασθήκαμε να παίξουμε πιο πίσω. Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και έφτασε στην ισοφάριση. Στο τέλος ήμασταν τυχεροί που βάλαμε το τρίτο γκολ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δεν φεύγουμε από δω με ισοπαλία ή ήττα αλλά κερδίσαμε το ματς», δήλωσε ο Βλαχοδήμος.

Και πρόσθεσε: «Εννοείται ότι το φαβορί του ομίλου είναι η Μπάγερν, όμως εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά για να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Μπενφίκα. Από την πρώτη ημέρα περνάω πολύ καλά. Όσον αφορά στην εθνική ομάδα, αν κάποτε συζητήσουμε θα δούμε τι θα γίνει αλλά προς το παρόν σκέφτομαι μόνο την Μπενφίκα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπενφίκα οδυσσεας βλαχοδημος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ