Viral πρόκληση μετά το Kiki Challenge: Τρέχουν (με τα πόδια) για να τους πιάσουν τα ραντάρ της τροχαίας [βίντεο]

Μια νέα viral πρόκληση έχει κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες, με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αγωνίζονται ενάντια στα ραντάρ ταχύτητας για να δουν πόσο γρήγορα μπορούν να τρέξουν.

Τα βίντεο δείχνουν νεαρούς άνδρες να κάνουν σπριντ περνώντας μπροστά από πινακίδες led πουω δείχνουν την ταχύτητα με την ελπίδα να είναι ταχύτεροι.

Οι πινακίδες αυτές εγκαθίστανται σε δρόμους για να δείχνουν στους οδηγούς πόσο γρήγορα ταξιδεύουν ώστε να μπορούν να επιβραδύνουν εάν βρίσκονται πάνω από το όριο.

Όμως, οι τολμηροί αυτοί νέοι χρησιμοποιούν τώρα τα ραντάρ για να τρέξουν ενάντια στους φίλους τους, για το ποιος θα έχει την μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ένα βίντεο που γυρίστηκε στο Haywards Heath, στο Σάσεξ, δείχνει έναν νεαρό άνδρα να τρέχει κάτω από μία τέτοια πινακίδα.

pic.twitter.com/IcVM19y2C3

Όπως φαίνεται φτάνει την ταχύτητα των 22 μιλίων. Ώρα – μόλις 8 μίλια κάτω από το όριο ταχύτητας που υποδεικνύεται για τον συγκεκριμένο δρόμο.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον Άνταμ Γκάντερ, έχει σήμερα πάνω από 45.000 θεάσεις.

Ένα άλλο βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον Ααρόν Τζόνσον, στο Μπέρμιγχαμ, δείχνει έναν άνδρα να τρέχει στην αριστερή λωρίδα ενός πολυσύχναστου δρόμου.

Ο τολμηρός δρομέας, έφτασε την ταχύτητα των 15 μιλίων/ώρα όταν πέρασε κάτω από την πινακίδα, αναφέρει η Sun.

Αλλά το βίντεο, που πιστώνεται την έναρξη αυτής της νέας τρέλας, δημοσιεύτηκε χθες από τον Τζακ Ερλ, σήμερα έχει πάνω από 1,2 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

£9,000 a year pic.twitter.com/WgU0WQ7v8w

Δείχνει έναν φοιτητή να περνά μπροστά από ένα ραντάρ τέσσερις φορές, με ταχύτητες 15, 16, 14 και τελικά 18 μίλια/ώρα.

Ο συγκεκριμένος φοιτητής προκαλεί μάλιστα και τον ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ σε έναν αγώνα, μετά την δημοσίευση του βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter. Όπως είπε: «Θα το δοκιμάσεις;».

Να σημειωθεί πως ο Γιουσέιν Μπολτ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ με ταχύτητα 27,8 μίλια/ώρα κατά την διάρκεια; του αγώνα 100 μέτρων στο Βερολίνο το 2009.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ