Ξανά στους δρόμους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς- Παρά την κλήση σε απολογία από την ασφάλεια - iefimerida.gr

Ξανά στους δρόμους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς- Παρά την κλήση σε απολογία από την ασφάλεια

Κινητοποίηση της ΛΑΕ κατά των πλειστηριασμών στην Σταδίου- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν ακτιβιστές της Λαικής Ενότητας υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη καθώς καταγγέλουν οτι μόνο αυτήν την εβδομάδα θα γίνουν περισσότεροι από 300 πλειστηριασμοί, ενώ στο «σφυρί» βγαίνουν και πρώτες κατοικίες λαϊκών οικογενειών.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Λαϊκής Ενότητας έγινε έξω από συμβολαιογραφείο στην Σταδίου καθώς όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΛΑΕ, «στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο θα εκπλειστηριαστεί τουλάχιστον μια πρώτη κατοικία».

Μάλιστα, μόλις χθές Τρίτη 2 Οκτωβρίου, μετά από παρέμβαση της Λαϊκής Ενότητας και του Κινήματος, συνεχίζει η ανακοίνωση, «στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας οικογένειας συνταξιούχων, οι οποίοι ζουν μαζί με το άνεργο παιδί τους». Ο πλειστηριασμός είχε κινηθεί από την Τράπεζα για να «βγει στο σφυρί» αυτή η πρώτη κατοικία που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο αυτής της τριμελούς οικογένειας».

Υπενθυμίζεται ότι για την δράση του κατά των πλειστηριασμών ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει κληθεί δύο φορές σε απολογία στην ασφάλεια.

Ξανά στους δρόμους για τους πλειστηριασμούς ο Παναγιώτης Λαφαζάνης- φωτογραφία eurokinissi
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη φώναζαν οι διαδηλωτές έξω από το συμβολαιογραφείο- φωτογραφία eurokinissi
Οι ακτιβιστές της ΛΑΕ καταγγέλουν οτι βγαίνουν στο σφυρί και πρώτες κατοικίες- φωτογραφία eurokinissi
Η ΛΑΕ υποστηρίζει οτι ακύρωσε πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας ενός συνταξιούχου- φωτογραφία eurokinissi
Ξανά στους δρόμους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τους πλειστηριασμούς- Παρά την κλήση σε απολογία από την ασφάλεια | iefimerida.gr 4
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φωτογραφίζει την κινητοποίηση- φωτογραφία eurokinissi
Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το συμβολαιογραφείο- φωτογραφία eurokinissi
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ