«Επεσε» το Instagram -Εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν εδώ και μία ώρα - iefimerida.gr

«Επεσε» το Instagram -Εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν εδώ και μία ώρα

Επεσε το Instagram/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και περίπου μία ώρα το Instagram, με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες να μην μπορούν να δουν τα προφίλ τους.

Βλέποντας από το κινητό ένα άσπρο φόντο και το μήνυμα «Η ροή δεν ανανεώθηκε» ή «Server Error», το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη χώρα μας, αλλά σε όλη την υφήλιο.

Aυτή η εικόνα εμφανίζεται σε όσους προσπαθούν να συνδεθούν.

Ηδη στο Twitter έχει δημιουργηθεί χάσταγκ #instagramdown, ενώ το πρόβλημα εκθέτει για ακόμη μία φορά την εταιρία, καθώς δεν πέρασαν λίγες μέρες από όταν οι δύο ιδρυτές του Instagram παραιτήθηκαν μετά από διαφωνία με την «μαμά» εταιρία Facebook.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία, ενώ δεν είναι λίγοι που  πιστεύουν πως το γενικό μπλακ ουτ οφείλεται σε χάκερς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία, ενώ δεν είναι λίγοι που πιστεύουν πως το γενικό μπλακ ουτ οφείλεται σε χάκερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram ΜΠΑΚ ΑΟΥΤ χρήστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ