Τoυρκία: 16χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του - iefimerida.gr

Τoυρκία: 16χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του

Μαθητές στο προαύλιο / Φωτογραφία: EUROKINISSI - Βασίλης Βερβερίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαστήριο στην Αττάλεια καταδίκασε έναν 16χρονο σε φυλάκιση για 4 χρόνια και 6 μήνες επειδή εμφανίζεται σε βίντεο να φιλάει την 13χρονη φίλη του.

Το φιλί μεταξύ του ζευγαριού βιντεοσκοπήθηκε από φίλο τους και μοιράστηκε σε άλλους τέσσερις συμμαθητές τους. Η διεύθυνση του σχολείου αντελήφθη το περιστατικό και έτσι ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον 16χρονο.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε και ο νεαρός «κάμεραμαν» με την κατηγορία της «χρήσης παιδιών για την παραγωγή ανάρμοστων εικόνων».

Και οι τέσσερις μαθητές, στους οποίους κοινοποιήθηκε το βίντεο, κατηγορήθηκαν για «διαμοιρασμό ανάρμοστων εικόνων στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν παιδιά».

H υπόθεση έφτασε μέχρι το ποινικό δικαστήριο, όπου ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα της παρόρμησης της εφηβείας και δεν υπήρχε ανάγκη να τιμωρηθεί.

Ο εισαγγελέας και ο δικαστής, όμως, δεν πείστηκαν: στις 28 Σεπτεμβρίου ο έφηβος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων και 6 μηνών, ενώ οι πέντε συμμαθητές του αθωώθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τουρκία φιλί έφηβοι φυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ