Στο τοπικό αναισθητικό αποδίδει τον τραυματισμό του ο Αγκουέρο - iefimerida.gr

Στο τοπικό αναισθητικό αποδίδει τον τραυματισμό του ο Αγκουέρο

Σέρχιο Αγκουέρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είχε αποκαλύψει για ποιο λόγο ο Σέρχιο Αγκουέρο είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σάντερλαντ, χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό του Αργεντινού επιθετικού ηλίθιο.

Ο ίδιος ο Αγκουέρο αποφάσισε να ρίξει φως στον μυστήριο τραυματισμό του, αποδίδοντας ουσιαστικά το τοπικό αναισθητικό που του τοποθετήθηκε στον αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Τσέλσι. «Αυτή είναι η πραγματική διάσταση του τραυματισμού μου. Επέστρεψα στις προπονήσεις και θα βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου την Κυριακή, αν όλα πάνε καλά. Δε μίλησα νωρίτερα, όμως, υπήρχαν πολλές λανθασμένες πληροφορίες και δεν ήταν δυνατόν να τις διαψεύδω συνέχεια.

Η μοναδική αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι με την Τσέλσι χτύπησα στον αστράγαλο και μου χορηγήθηκε σπρέι με τοπικό αναισθητικό το οποίο μου προκάλεσε έγκαυμα στο δεξί πόδι. Μετά από λίγες ημέρες η κατάστασή μου επιδεινώθηκε, εμφανίστηκαν εξανθήματα και μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ στα παιχνίδια με τη Στόουκ και τη Σάντερλαντ.

Μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνθηκα, μη μπορώντας να βοηθήσω την ομάδα μου που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ήταν χειρότερο και από το να βρίσκομαι στον πάγκο, ιδιαίτερα όταν άκουγα όλες αυτές τις φήμες σχετικά με το τι έχει συμβεί. Πάντα σεβόμουν τους δημοσιογράφους και ξέρω ότι η προσωπική μου ζωή προβάλλεται δημόσια. Είμαι πρόθυμος να δεχτώ κρτική, αλλά δεν μπορώ να μείνω αδρανής όταν διασπείρονται ψεύδη, τα οποία αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου.

Πρόκειται για έναν κοινό τραυματισμό και δεν υπάρχει τίποτα πίσω από αυτόν. Σας παρέθεσα όλα τα στοιχεία, αν και μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι συνέβη σε αυτό το χρονικό διάστημα. Το μοναδικό που θέλω πλέον είναι να αναρρώσω πλήρως, να επιστρέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα παιχνίδια που απομένουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο, αυτός είναι ο στόχος μας και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν», δήλωσε στην προσωπική ιστοσελίδα του ο 24χρονος άσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ