Champions League: Αγγιξε το θαύμα της ανατροπής η ΑΕΚ, ήττα (2-3) από την Μπενφίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Αγγιξε το θαύμα της ανατροπής η ΑΕΚ, ήττα (2-3) από την Μπενφίκα [βίντεο]

Ο Κλωναρίδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παραλίγο επική ανατροπή στο ΟΑΚΑ!

Σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό βράδυ στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 0-2 νωρίς-νωρίς, αλλά ισοφάρισε σε 2-2 και τελικά από μία ολιγωρία έχασε με 2-3 από την πανίσχυρη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Άγγιξε το θαύμα η ΑΕΚ, αλλά στο τέλος στάθηκε άτυχη και ηττήθηκε 3-2 από τη Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, στη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League. Οι «Αετοί» προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τους Σεφέροβιτς (6΄), Γκριμάλντο (15΄), η Ενωση ισοφάρισε με τον Κλωναρίδη (53΄,63΄), έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά στη μοναδική επιθετική προσπάθεια της Μπενφίκα στο β΄ ημίχρονο, ο Άλφα Σεμέντο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούμπεν Ντίας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (λ.τρ. Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (80΄ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (λ.τρ. 61΄ Γιακουμάκης)

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Κόντι, Γκριμάλντο, Φέισα, Γκέντσον, Πίτσι (62΄ Αλφα Σεμέντο), Ράφα (84΄ Σέρβι), Σάλβιο (46’ Λέμα), Σεφέροβιτς

Στο άλλο ματς του ομίλου της ΑΕΚ, Μπάγερν Μονάχου-Αγιαξ 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς

Η βαθμολογία:

1. Αγιαξ 4

2. Μπάγερν Μονάχου 4

3. Μπενφίκα 3

4. ΑΕΚ 0

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπενφίκα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ