Μέχρι τέλη Οκτώβρη αποφασίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για δήμους και περιφέρειες - iefimerida.gr

Μέχρι τέλη Οκτώβρη αποφασίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για δήμους και περιφέρειες

Σε... τροχιά εκλογών μπαίνουν σταδιακά και στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα στηριχτούν στις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές.

Επί μιάμιση ώρα συνεδρίαζε το Πολιτικό Συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα και αποφασίστηκε ότι μέχρι τέλη Οκτώβρη θα πρέπει να έχουν καταλήξει στα ονόματα για δήμους και περιφέρειες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης είναι αυτός που ενημέρωσε τόσο για τις συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα σε περιφερειακό επίπεδο μιας και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να... φιλτράρει πρόσωπα, ενώ είναι γνωστό ότι σε επίπεδο ονοματολογίας η κουβέντα κινείται σε αρχικό στάδιο.

Τέλος, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει - για την εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας που έχει προκαλέσει επίσης δυστοκία- πήρε παράταση και συγκαλείται τελικώς στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ