Κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Ζέκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν να μην έφταναν στον Παναθηναϊκό τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κινδυνεύει με νέα αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την «Sportday», η Σετούμπαλ, η οποία είναι η πρώην ομάδα του Ζέκα, είναι έτοιμη να προσφύγει στη FIFA για την δόση που της οφείλουν οι «πράσινοι» από την μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού. Η πορτογαλική ομάδα περίμενε έως τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας να της κατατεθεί το ποσό των 130.000 ευρώ, όμως μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, δεν μπορούν να αποσταλούν τα χρήματα στη Σετούμπαλ.

Εάν ο Παναθηναϊκός δε δώσει άμεσα τα λεφτά στους Πορτογάλους, κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, εφόσον τελεσιδικήσει η προσφυγή της Σετούμπαλ στην FIFA. Σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν με -5 το νέο πρωτάθλημα, καθώς έχουν ήδη τιμωρηθεί με αφαίρεση δύο βαθμών για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ