Ο Τσαλίκης θέλει να σουβλίσει τον Μουτσινά - iefimerida.gr

Ο Τσαλίκης θέλει να σουβλίσει τον Μουτσινά

Γιώργος Τσαλίκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «μαζί δεν κάνουν και χώρια μια χαρά μπορούν» φαίνεται να αντιπροσωπεύει πλήρως την σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον Νίκο Μουτσινά, με τον πρώτο να κάνει την δήλωση της ημέρας σχετικά με τι ακριβώς θέλει να κάνει στο πρώην (και, από ότι φαίνεται και πάλι νυν) φίλο του.

«Θα σουβλίσω τον Μουτσινά! Έκανα πρόβα πέρυσι σε αρνί, αλλά φέτος θα σουβλίσω τον Νίκο! Μόνο η Ηλιάκη θα γλυτώσει! Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να χαρεί βέβαια, γιατί θα βρεθεί ένα βήμα μπροστά! Αφού γυρίσω στο «Δέστε τους» μετά από 2 χρόνια, θα τον σουβλίσω, αλλά δεν θα τρώγεται μετά».

Εννοείται πως η δήλωση δεν τελειώνει εδώ, καθώς τον Γιώργο Τσαλίκη δεν το λες ακριβώς και λακωνικό

«Το πιο νόστιμο κομμάτι του Μουτσινά είναι το μυαλό του. Ο ίδιος είχε πει πολύ σωστά πως είμαστε καλά, αρκεί να μη βρισκόμαστε 4.00-7.00 μαζί στην εκπομπή. Είχε ακουστεί σκληρό αλλά ήταν αληθινό. Τώρα πια η σχέση μας είναι καλύτερη από ποτέ. Είμαστε φίλοι. Τώρα ναι, τότε με τίποτα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Γ. Τσαλίκης είχε πολλά να πει για το ψώνιο και τα παρεάκια που συντηρούν ανθρώπους στην επικαιρότητα. Και τα οποία του προκαλούν εμετό.

«Το ψώνιο είναι εσωτερικό πρόβλημα, είναι θέμα παιδείας. Μιλάω και για το παραμύθι που μπορείς να φας με την αναγνωρισιμότητα, ακόμα και στην Ελλάδα, που είναι ένα χωριό. Υπάρχουν «παρεάκια» που συντηρούν ανθρώπους, μας δίνουν κάποιους που τους τρώμε στη μάπα χωρίς αντίκρισμα και αυτό είναι εξοργιστικό.Εγώ δεν έχω παράπονο, είμαι χορτασμένος (..) Βλέπω όμως την εμμονή, την πρόθεση να επιβάλουν κάποιον και θα μου άρεσε, αν αυτά τα παρεάκια επέβαλαν πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους. Μου αρέσει το «παρεάκι» στη δουλειά, όμως όταν δεν είναι δημιουργικό, μου προκαλεί εμετό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ