Νυφούλα με 40 χρόνια καθυστέρηση η Νανά Μούσχουρη - iefimerida.gr

Νυφούλα με 40 χρόνια καθυστέρηση η Νανά Μούσχουρη

Νανά Μούσουρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 40 χρόνια σχέση και ένα πολιτικό γάμο, η Νανά Μούσχουρη ανακοίνωσε την προθεσή της να κάνει θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα με τον συντροφό της, Αντρέ Σαπέλ. Απόδειξη ότι το λευκό νυφικό είναι βιδωμένο στο υποσυνείδητο κάθε γυναίκας, όσο επιτυχημένης ή καταξιωμένης και αν είναι.

«Μεγάλο μου όνειρο είναι ένας θρησκευτικός γάμος. Ο Αντρέ και εγώ επιθυμούμε να παντρευτούμε σε μία ρομαντική εκκλησία στην πατρίδα μου», δήλωσε η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνεντευξή της στο περιοδικό Frau.

Ως αιτιολογιά έδωσε την επιθυμία της ίδιας και του συντρόφου της να πάρουν την ευλογία του Θεού.

Ενώ πηγές από τον κύκλο της δηλώνουν ότι η γαμήλια τελετή -για την οποία δεν έχει κλειστεί ακόμη ημερομηνία- θα λάβει χώρα κοντά στο σπίτι της Ν. Μούσχουρη στη Βουλιαγμένη.

Με την δεξίωση να ακολουθεί αμέσως μετά.

Το μόνο πρόβλημα με την συγκεκριμένη είδηση, αν είσαι άντρας, είναι οι επιπλοκές που έχει στην ψυχολογία των γυναικών.

Γιατί αν κάποια σαν την Νανά Μούσχουρη, λουσμένη (δικαίως) επί δεκαετίες με δόξα και χρήματα, τελικά καταλήγει το μόνο που επιθυμεί να είναι το λευκό νυφικό, τότε γιατί να μην το ζητήσει επίμονα και το κορίτσι που κάποιος ταλαιπωρεί και δεν στεφανώνεται εδώ και χρόνια;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ