Πέντε αδέρφια στην ενδεκάδα της Νίκης Τραγανού στην Ηλεία -Πρόεδρος ο μεγαλύτερος αδερφός [εικόνα] - iefimerida.gr

Πέντε αδέρφια στην ενδεκάδα της Νίκης Τραγανού στην Ηλεία -Πρόεδρος ο μεγαλύτερος αδερφός [εικόνα]

Μία 11αδα με πέντε αδέρφια!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ομάδα... άκρως οικογενειακή!

Η ενδεκάδα της Νίκης Τραγανού στον αγώνα της Κυριακής για την Γ’ Εθνική με τον Αστέρα Αμαλιάδας, θα μείνει στην ιστορία της κατηγορίας, για ένα μοναδικό ανεπανάληπτο γεγονός.

Διαβάζοντας την σύνθεση της ομάδας, μπορεί να καταλάβει κανείς...

Όρθιοι από αριστερά: Ανδρέας Αντωνόπουλος, Νίκος Κολοτούρος, Λευτέρης Βατσής, Κώστας Κολοτούρος, Γιώργος Γαργαρώνης. Καθιστοί από αριστερά: Δημήτρης Κολοτούρος, Φώτης Καλογερόπουλος, Φλοριάν Σκοζάι, Ζαν Ακασού, Στάθης Κολοτούρος, Χαράλαμπος Κολοτούρος.

Πέντε αδέρφια στην ενδεκάδα της Νίκης Τραγανού στην Ηλεία -Πρόεδρος ο μεγαλύτερος αδερφός [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Και το πρώτο ενδιαφέρον είναι ότι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν το ίδιο επώνυμο. Κολοτούρος…

Είναι κάτι που έχει συμβεί στο παρελθόν με πέντε Παπαδόπουλους στον Κιλκισιακό.

Σε αυτή την περίπτωση όμως οι πέντε είναι αδέλφια! Ο Στάθης (1991) είναι στόπερ, ο Κώστας (1993) δεξί μπακ, ο Χαράλαμπος (1989) αριστερό μπακ , ο Νίκος (1987) αριστερό χαφ εξτρέμ και αρχηγός, σαν μεγαλύτερος, και ο Δημήτρης (1992) επιθετικός. Τους χωρίζουν μόλις έξι χρόνια!

Υπάρχει ένας ακόμα αδελφός, ο Πέτρος, που όμως κάνει κάτι άλλο στην ομάδα, είναι πρόεδρος! Και οι πέντε μαζί παίζουν τα τελευταία χρόνια στο τοπικό Ηλείας, αλλά όταν το γεγονός επεκτείνεται σε Εθνική κατηγορία, έχει ιδιαίτερη αξία. Ενδιαφέρον θα είχε η αναζήτηση περιπτώσεων πολλών αδελφών σε ενδεκάδες στα χρόνια της Δ’ Εθνικής ή περιφερειακού πρωταθλήματος, ενώ σίγουρα σε τοπικές κατηγορίες θα έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε ότι απο το 1928 ως το 1930 αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό οι πέντε Ανδριανόπουλοι, με κοινή συμμετοχή σε πειραϊκό πρωτάθλημα, φιλικά όχι όμως και οι πέντε μαζί σε τελική φάση πρωταθλήματος.

Πηγή: soccerbaseinfo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ενδεκάδα νικη τραγανου αδέρφια Ηλεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ