Η Μαλία Ομπάμα τώρα και σταρ: Συμμετέχει σε βίντεο κλιπ, χορεύει ξέφρενα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μαλία Ομπάμα τώρα και σταρ: Συμμετέχει σε βίντεο κλιπ, χορεύει ξέφρενα [βίντεο]

Η Μάλια Ομπάμα / Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φοιτητές συνήθως πηγαίνουν σε συναυλίες συγκροτημάτων, παίζουν σε αυτά ή κάνουν παρέα με τα μέλη τους. Φαίνεται ότι η Μάλια Ομπάμα κάνει το τελευταίο. Η 20χρονη έκανε το ντεμπούτο της στο μουσικό βίντεο της indie-rock μπάντας του Χάρβαρντ, The New Dakotas.

Κρίνοντας από το μουσικό βίντεο, φαίνεται σίγουρο ότι η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αξιοποιεί στο έπακρο τα χρόνια της στο κολέγιο, σύμφωνα με το wmagazine.

Watch Malia Obama make her music video debut ✨ https://t.co/E2s27cy97R pic.twitter.com/qk5tr3Lrnf

Το βίντεο για το τραγούδι "Walking on Air", αρκετά προσεγμένο για τα πρότυπα μπάντας κολεγίου, καταγράφει το ταξίδι των "New Dakotas", καθώς διοργανώνουν οντισιόν για ένα νέο μέλος. Στο κλιπ, η Μάλια Ομπάμα φοράει πράσινο φούτερ και σκουφάκι ενώ περνάει από οντισιόν ως τραγουδίστρια για το συγκρότημα. Αργότερα παίζει φυσαρμόνικα. Η μπάντα επιλέγει έναν άλλο μουσικό στο τέλος, αλλά δεν φαίνεται η αντίδραση της Ομπάμα.

SPOTTED: Malia Obama rocking a harmonica in a music video by indie group The New Dakotas ? pic.twitter.com/4DGkEvmKxl

Με ακόμη δύο χρόνια στο Χάρβαρντ, η Μάλια Ομπάμα έχει πολύ χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια. Ίσως να ενδιαφέρεται για τη μουσική ή τον κινηματογράφο. Ήταν βοηθός παραγωγής στη σειρά του HBO "Girls" της Λένα Ντάνχαμ το 2015 και στο sci-fi δράμα "Extant" με πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι το 2014.

Οι γονείς της είναι ήδη στον χώρο της ψυχαγωγίας, χάρη στην πρόσφατη συμφωνία τους με το Netflix για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα πλάνα της Μάλια φαίνεται ότι πλέον έχουν αφαιρεθεί για άγνωστο λόγο, μόλις μερικές μέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ των The New Dakotas.

Πήγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ