Τερέζα Μέι: Η Ευρωπαϊκή Eνωση δεν είναι σαν τη Σοβιετική Eνωση - iefimerida.gr

Τερέζα Μέι: Η Ευρωπαϊκή Eνωση δεν είναι σαν τη Σοβιετική Eνωση

Η Τερέζα Μέι / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου ανασκεύασε τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Τζέρεμι Χάντ ότι η Ε.Ε. λειτουργεί σαν τη Σοβιετική Ένωση.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση «δεν είναι σαν την Σοβιετική Ενωση» διαπιστώνει η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού της των Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ, που προκάλεσαν οργισμένα σχόλια, αλλά και λοιδορήθηκαν, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Βρετανία.

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμιγχαμ, ο Τζέρεμι Χαντ δήλωσε την Κυριακή ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση ενεργεί σαν την Σοβιετική Ενωση προσπαθώντας να εμποδίσει μέλη της να εγκαταλείψουν το μπλοκ.

«Οταν κάθομαι γύρω από ένα τραπέζι στην Ευρωπαϊκή Ενωση υπάρχουν εκεί χώρες που ανήκαν στην Σοβιετική Ενωση, είναι τώρα δημοκρατικές χώρες και μπορώ να σας πω ότι οι δύο οργανισμοί δεν είναι το ίδιο», απάντησε με όλη της την σοβαρότητα η Τερέζα Μέι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ