Η Αντι ΜακΝτάουελ επέστρεψε στην πασαρέλα στα 60 της χρόνια -Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου της L’Oréal [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντι ΜακΝτάουελ επέστρεψε στην πασαρέλα στα 60 της χρόνια -Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου της L’Oréal [εικόνες]

Η Αντι ΜακΝτάουελ στην πασαρέλα /Φωτογραφία: Splashnews/Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Άντι ΜακΝτάουελ είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και πολυβραβευμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να είναι πλέον 60, περπάτησε όμως στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός περπάτησε σε πλωτή πασαρέλα πάνω τον Σηκουάνα, στο σόου της L’Oréal.

Η Άντι ΜακΝτάουελ ήταν ανάμεσα στις διασημότητες, όπως η Ελ Φάνινγκ, η Έβα Λονγκόρια και ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου που πήραν μέρος στο φετινό catwalk show της L’Oréal στη Γαλλική πρωτεύουσα.

Η 60χρονη ηθοποιός και μητέρα τριών παιδιών ήταν και αυτή μοντέλο και ξεκίνησε σε ηλικία 20 ετών ακριβώς εκεί, στο Παρίσι.

Δουλεύει για την γαλλική εταιρία ομορφιάς για 32 χρόνια, ενώ της έλεγαν ότι η καριέρα της ως μοντέλο θα τελείωνε όταν γινόταν 30. Ωστόσο, τους διέψευσε όλους καθώς συνέχισε τις επιτυχημένες δουλειές.

Δείτε το εντυπωσιακό comeback της Άντι ΜακΝτάουελ στην πασαρέλα στα 60 της χρόνια στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ