Champions League: Απόψε (22:00) η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ με την Μπενφίκα - iefimerida.gr

Champions League: Απόψε (22:00) η μεγάλη βραδιά της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ με την Μπενφίκα

Πόνσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... καλά του θα φορέσει το Ολυμπιακό Στάδιο με την ΑΕΚ να υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Ενωση μετά την ήττα από τον Αγιαξ στην Ολλανδία στην πρεμιέρα, απόψε (22:00, CosmoteSport2) θέλει να πάρει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς στον όμιλο κόντρα στην πανίσχυρη Μπενφίκα (κέρδισε 1-4 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 29 Αυγούστου).

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν όχι απλώς να απολαύσουν την εμπειρία της συμμετοχής, αλλά και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό, ει δυνατό και την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μετά το Δεκέμβριο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα πάλι. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι αλλά και λαβωμένοι Λιβάγια και Λόπες, οι ανέτοιμοι Άλεφ και Μπογέ, όπως και ο Αλμπάνης που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.
Αν πάντως προτιμηθεί το σύνηθες 4-2-3-1, τότε σίγουροι είναι ο Μπάρκας στο τέρμα, ο Μπακάκης στο δεξί και ο Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Οικονόμου στόπερ, οι Σιμόες-Γαλανόπουλος στον άξονα, οι Μάνταλος, Μπακασέτας μπροστά και ο Πόνσε στην κορυφή της επίθεσης. Για τον παρτενέρ στα στόπερ υπάρχει η λύση του Τσιγκρίνσκι ή η επιλογή του Λαμπρόπουλου, ενώ για την δεξιά πλευρά υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να παίξει δεξί χαφ ο Γκάλο και ο Μπακασέτας να μετατεθεί πίσω από τον Πόνσε και η άλλη να αγωνιστεί ο Μπακασέτας δεξιά και ο Κλωναρίδης να βρεθεί πίσω από τον Αργεντινό.

Η Μπενφίκα έρχεται από γκέλα στην Πορτογαλία και ήττα στην πρεμιέρα του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου στη Λισαβόνα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος, δεξί μπακ ο Αντρέ Αλμέιδα, αριστερό ο Γκριμάλντο και στόπερ οι Ρούμπεν Ντίας και Κόντι. Αμυντικό χαφ ο Φέισα, μπροστά του οι Γκέντσον – Πίτσι ως εσωτερικοί μέσοι, δεξί εξτρέμ ο Σάλβιο, αριστερό ο Ράφα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σεφέροβιτς.

Η ΑΕΚ στο πλάι της θα έχει περισσότερους από 30.000 οπαδούς της (ανάλογα και με τον καιρό στην Αθήνα το βράδυ) για να απολαύσουν ένα εντός έδρας ματς ομίλων Champions League μετά από πολλά χρόνια (21 Νοεμβρίου 2006, 1-0 την Μίλαν).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισραηλινός Ορέλ Γκρίνφελντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπενφίκα Champions League όμιλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ