Champions League: Απόψε η μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπενφίκα - iefimerida.gr

Champions League: Απόψε η μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπενφίκα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΟΑΚΑ φοράει απόψε τα γιορτινά του για να ζήσει ακόμα μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ υποδέχεται (22:00, Cosmote Sport 2) την Μπενφίκα με σκοπό τη νίκη που θα την ξαναβάλει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων έχουν ξεχάσει ήδη τον πρώτο αγώνα στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ και έχουν επικεντρωθεί στον αποψινό... τελικό με τους αετούς της Λισαβόνας.

«Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν είναι εύκολο. Το πρώτο ματς μας έδειξε πολλά. Κυρίως για την συγκέντρωση στο παιχνίδι. Δεν συγχωρούν αυτές οι ομάδες τα λάθη. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας. Ήταν καλό μάθημα το παιχνίδι με τον Αγιαξ. Για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Περιμένω καλύτερη αντίδραση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου, μία μέρα πριν τον αγώνα.

Ο Ερικ Μοράν βρίσκεται στην 18αδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, μιας και ο Αλεφ έμεινε εκτός αποστολής.

Ετσι, για τον άξονα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στη διάθεση του τον Σιμόες και τον Γαλανόπουλο και εν συνεχεία τον Μοράν και παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν ως λύσεις. Εκτός έμειναν ο Λιβάγια (τιμωρημένος), ο Λόπες (ρήξη χιαστών και τιμωρημένος), ο Αλεφ (ανέτοιμος), ο Μπογέ (ανέτοιμος) και ο Αλμπάνης (ανέτοιμος).

Οι «εκλεκτοί» του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Γιακουμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπενφίκα: Τερματοφύλακες: Σβιλάρ, Βαρέλα, Βλαχοδήμος - Αμυντικοί: Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Κορσιά, Λεμά, Αντρέ Αλμέιδα, Γιούρι Ριμπέιρο - Μέσοι: Φέισα, Σέρβι, Σεμέδο, Ζίφκοβιτς, Σάλβιο, Πίτσι, Ράφα, Γκέντσον - Επιθετικοί: Ζόνας, Σεφέροβιτς, Φερέιρα, Καστίγιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ΑΕΚ και Μπενφίκα παίζουν μεταξύ τους. Το 2009 είχαν συναντηθεί στους ομίλους του Europa League μετρώντας από μία εντός έδρας νίκη (1-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 2-1 η Μπενφίκα στο Ντα Λουζ). Υπενθυμίζεται ότι η Μπενφίκα πριν από λίγες εβδομάδες απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα play offs του Champions League (1-1 στη Λισαβόνα, 4-1 στην Τούμπα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπενφίκα Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ