Το νέο πρωτάθλημα της Basket League... παρουσιάστηκε επίσημα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο πρωτάθλημα της Basket League... παρουσιάστηκε επίσημα [εικόνες]

Οι προπονητές των ομάδων της Basket League /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε την συνεργασία του με την «B2B Gaming Service» και πρόσθεσε επίσημα το «Betshop.gr» δίπλα στο όνομα της Basket League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την «Betshop.gr Basket League»:

«Betshop.gr Basket League» ονομάζεται φέτος το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατόπιν της συμφωνίας της B2B GAMING SERVICES με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) για την προώθηση του δημοφιλούς στοιχηματικού ιστότοπου www.betshop.gr. Τη συμφωνία τους παρουσίασαν σήμερα στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD κ.Γαβριήλ Χαλεπλής».

Εκεί βρέθηκαν και όλες οι ομάδες με όλους τους προπονητές που έκαναν και δηλώσεις στα ΜΜΕ ενόψει του... τζάμπολ για το νέο πρωτάθλημα, το προσεχές Σάββατο.

Πασκουάλ και Καλάθης

Πασκουάλ: «Να παίξουμε καλό μπάσκετ για τους φιλάθλους»

Δηλώσεις στο περιθώριο της παρουσίασης του ΕΣΑΚΕ για τη νέα περίοδο στην Betshop Basket League, έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον Καταλανό τεχνικό να έχει εμφανή διάθεση για πλάκα, αλλά παράλληλα να δίνει και το στίγμα του για τι θέλει να παρουσιάσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέσα στα παρκέ. «Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε στην κορυφή (σ.σ. γέλια)... Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το παρουσιάσουμε στους φιλάθλους διότι γι' αυτούς παίζουμε», ανέφερε αρχικά ο Πασκουάλ. Και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Εύχομαι το καλύτερο σε όλους τους προπονητές, μακάρι να τελειώσουμε όλοι τη σεζόν! Θα παίξουμε εναντίον όλων, ακόμα και των δημοσιογράφων...».

Ο Τσάβι Πασκουάλ

Μπλατ: «Θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο των αθλητών και των ανθρώπων»

Ο Ισραηλινός τεχνικός Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει αυτό που μπορεί για μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου. Αναλυτικά: «Πάντα λέω ότι θα δούμε τι θα φέρει το φως του ήλιου. Είμαστε σαν αλχημιστές, προσπαθούμε να βγάλουμε το καλύτερο προϊόν που μπορούμε, να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπο των αθλητών και σαν ανθρώπους. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω πάντα. Να προσπαθώ να κάνω την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό, όσο καλύτερο μπορώ, μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση. Ελπίζω να σας δω από κοντά».

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

Αγγελόπουλος: «Ο οργανισμός ΑΕΚ κατέκτησε δύο επιπλέον τίτλους πέρσι»!

Για την περσινή μαγική σεζόν μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, που αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που θα έχει να διεκδικήσει η ομάδα του το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου στην παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος: «Ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ. Αυτό μας έχει δώσει φέτος την ευκαιρία, να διεκδικήσουμε και το Διηπειρωτικό. Τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες, τους προπονητές, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς οι παράγοντες μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε αποτέλεσμα». Για την περσινή σεζόν της ΑΕΚ τόνισε: «Θεωρώ ότι ο οργανισμός ΑΕΚ, κατέκτησε δύο επιπλέον τίτλους, εκτός γηπέδου. Ο ένας αφορά την ταινία «1968» που είναι μια ταινία ύμνος για τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του Φάιναλ Φορ. Ήταν η πρώτη φορά που μια ομάδα χρηματοδότησε αποκλειστικά ένα Φάιναλ Φορ, αλλάζοντας την εικόνα για τον ελληνικό αθλητισμό. Περάσαμε ένα μήνυμα ότι οι Έλληνες οργανωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Βασιλειάδης-Αγγελόπουλος

Χρονιά-πρόκληση για τον ίδιο και την ΑΕΚ χαρακτήρισε τη φετινή ο Ντέιβιντ Μπλατ, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του φετινού πρωταθλήματος της Basket League. «Είμαι αρκετά τρελός» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός. Αναλυτικά, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την ευκαιρία να είμαι εδώ. Για μένα και για την ομάδα, θα είναι μια χρονιά πρόκληση. Είναι συναρπαστικό που είμαι εδώ για πρώτη φορά. Είναι λίγο παράξενο που με ρωτούν γιατί δέχτηκα αυτήν τη δουλειά. Όταν μία χώρα σαν την Ελλάδα σου δίνει την ευκαιρία να είσαι κομμάτι του μπάσκετ της, εγώ δε μπορώ να πω όχι. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου ζήτησαν να είμαι μέρος του πρότζεκτ τους και δε μπορούσα να πω όχι. Είμαι αρκετά τρελός. Πρώτος στόχος, είναι να κάνω τους ανθρώπους αρκετά υπομονετικούς μαζί μου, γιατί δεν έχω τα αποτελέσματα των ανθρώπων που ήταν στον πάγκο πριν από μένα. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ σε αυτήν τη χώρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να υπηρετήσω αυτήν την ευκαιρία. Για μια ομάδα όπως εμείς, δείχνει πολύ δύσκολο να μπούμε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα. Βλέπω τους προπονητές του Παναθηναϊκού κάθε μέρα να δουλεύουν στο ΟΑΚΑ και αυτό κάνει εμένα και τους παίκτες μου, να προσπαθούμε περισσότερο».

Οι προπονητές του πρωταθλήματος

Βασιλειάδης: «Η Πολιτεία δίνει λύσεις στα προβλήματα του ελληνικού αθλητισμού»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως οι οπαδοί μπορούν να παρακολουθούν πλέον τις αγαπημένες τους ομάδες και ζήτησε από τους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ να κρατήσουν τον ανταγωνισμό στις τέσσερις γραμμές του παρκέ, ενώ αναφέρθηκε στις περυσινές επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ. Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που, για ακόμα μία χρονιά, συνεργαστήκαμε καλά και θα συνεργαστούμε ακόμα καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που δίνουμε λύσεις για τον ελληνικό αθλητισμό. Φαίνεται ότι η ‘τρικυμία’ είναι πίσω μας. Εμείς είμαστε εδώ ως Πολιτεία για να ‘στήσουμε’ την επόμενη μέρα. Σε αυτό το πλαίσιο, ξαναφέρνουμε στους πολίτες, τη δυνατότητα να δουν τις αγαπημένες τους ομάδες και αθλητές. Η σταθερή επωδός μου είναι η έκκληση προς τους παράγοντες, την καλή δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι, με τις ενισχύσεις και τις μεταγραφές, να κρατήσουμε τον ανταγωνισμό μέσα στις γραμμές του γηπέδου. Να βγει η ‘υγεία’ που βγάζουν οι αθλητές μας, στις κερκίδες και στους θεατές. Πέρυσι, από ατυχία δεν είχαμε ομάδας στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, κατακτήσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος, πιστεύω ότι θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Τιμήθηκε η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Παπαθεοδώρου: «Ποιοτικό το ρόστερ μας, ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα»

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ Ηλία Παπαθεοδώρου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόστερ της ομάδας του και πρόσθεσε ότι οι ασπρόμαυροι θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Αναλυτικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι, πρώτα από όλα σε καλό περιβάλλον για να εργαστούμε. Κάνουμε μια νέα προσπάθεια, με νέους παίκτες αλλά και έχοντας κρατήσει έναν κορμό. Τα ρόστερ είναι πιο ποιοτικά και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αναπτύσσονται οι Έλληνες και έρχονται καλύτεροι ξένοι. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο κρίσιμο σημείο της σεζόν».

Πασκουάλ και Μπλατ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League προπονητές μπάσκετ πρωτάθλημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ