Εκανε πάρτι και το... έκαψε κανονικά -Προκάλεσε φωτιά που έκαιγε μια εβδομάδα, πρέπει να δώσει αποζημίωση 8 εκατ. δολάρια - iefimerida.gr

Εκανε πάρτι και το... έκαψε κανονικά -Προκάλεσε φωτιά που έκαιγε μια εβδομάδα, πρέπει να δώσει αποζημίωση 8 εκατ. δολάρια

Ολα πήγαν στραβά στο πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού/ Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πάρτι σαν όλα τα άλλα που κάνουν οι μελλοντικοί γονείς ήθελε να κάνει ο Ντένις Ντίκι. Δεν είχε πρόθεση να το... κάψει κυριολεκτικά. Αλλά το έκανε.

Ο 37χρονος συνοριοφύλακας οργάνωσε στο σπίτι του ένα πάρτι για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που κυοφορούσε η σύζυγός του. Για να το κάνει πιο θεαματικό, αποφάσισε να πυροβολήσει σε στόχο, που θα έκανε «έκρηξη» με μπλε ή ροζ σκόνη. Αλλά όλα πήγαν στραβά.

Ο στόχος τελικά περιείχε ένα εκρηκτικό, οπότε προκάλεσε τεράστια φωτιά, που έκαιγε για μία εβδομάδα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 83 στην Αριζόνα τον Απρίλιο του 2017. Χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, 800 πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες και η κατάσβεση της πυρκαγιάς κόστισε 8 εκατ. δολάρια.

Η αιτία της φωτιάς αποκαλύφθηκε όταν ο Ντίκι παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου, στα τέλη Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Washington Post. Ο 37χρονος συμφώνησε να δώσει προκαταβολή 100.000 δολαρίων και να αποπληρώσει την αποζημίωση των 8.188.069 δολαρίων σε μηνιαίες δόσεις, αν και σύμφωνα με τοπικές εφημερίδες ίσως δεν είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ολόκληρο το ποσό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αριζόνα πάρτι φωτιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ