Η Cardi B παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα -Μπλεγμένη σε άγριο καβγά σε strip club - iefimerida.gr

Η Cardi B παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα -Μπλεγμένη σε άγριο καβγά σε strip club

Σε μπελάδες ξανά η Cardi B/ Φωτογραφία: AP- Evan Agostini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβλήματα με τον νόμο έχει για μία ακόμη φορά η Cardi B.

Η 25χρονη ράπερ παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Κουίνς τη Δευτέρα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για άγριο καβγά που ξέσπασε σε strip club, τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, η αστυνομία πιστεύει ότι η Cardi B έδωσε εντολή για την επίθεση σε δύο γυναίκες που εργάζονται στο μπαρ του strip club.

Η Μπελκαλίς Αλμανζάρ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ράπερ, έχει εδώ και καιρό διαμάχη με τις δύο γυναίκες, που είναι αδελφές. Κατηγορεί τη μία από αυτές ότι έχει σχέση με τον σύζυγό της, Offset. Η Cardi B πήγε στις 15 Αυγούστου στο Angels Strip Club και είχε αντιπαράθεση με τις δύο γυναίκες. Αν και δεν ενεπλάκη στον καβγά, αρκετά μέλη της συνοδείας της επιτέθηκαν στις αδελφές, με μπουκάλια και καρέκλες, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi B είναι στο επίκεντρο καβγά. Τον προηγούμενο βήμα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, προσπάθησε να επιτεθεί στην επίσης ράπερ Nicki Minaj και μάλιστα της πέταξε ένα παπούτσι. Πριν από αυτό, τον Μάιο, δύο σωματοφύλακες της Cardi B επιτέθηκαν σε άνδρα, έξω από ξενοδοχείο στο Μανχάταν, μετά το Μet Gala.

Πηγή: New York Times

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cardi B ραπερ καβγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ