Γερμανία: Φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε στο παιχνίδι Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ - iefimerida.gr

Γερμανία: Φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε στο παιχνίδι Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ

Φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και πέθανε στο παιχνίδι Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θάνατος φιλάθλου σε γήπεδο στη Γερμανία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ο άτυχος οπαδός κατέρρευσε στο νότιο «πέταλο» του γηπέδου, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης που διεξήχθη χθες (30/09) στη «WWK Arena», με τη νίκη της Άουγκσμπουργκ με 4-1 επί της Φράιμπουργκ να… επισκιάζεται από τα άσχημα μαντάτα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Δυστυχώς, λάβαμε τα νέα ότι ο οπαδός που υπέστη καρδιακό επεισόδιο χθες πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης. Η Άουγκσμπουργκ θρηνεί με την οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου και τους εύχεται δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε η σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας από την Βαυαρία στο Twitter.

Leider hat uns die Nachricht erreicht, dass der Fan, der gestern auf der Südtribüne einen Herzinfarkt erlitten hat, auf dem Weg ins Krankenhaus verstorben ist. Der FCA trauert mit der Familie & den Angehörigen & wünscht ihnen in diesen schweren Stunden ganz viel Kraft! #fcascf pic.twitter.com/1lTrThTLem

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ