H Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε μπουνιά επειδή προσπάθησε να πάρει παιδιά από την άστεγη μητέρα τους [βίντεο] - iefimerida.gr

H Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε μπουνιά επειδή προσπάθησε να πάρει παιδιά από την άστεγη μητέρα τους [βίντεο]

H Λίντσεϊ Λόχαν / Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aντιδράσεις προκλήθηκαν στο Διαδίκτυο από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τη Λίντσεϊ Λόχαν να κατηγορεί δύο άστεγους πρόσφυγες για εμπόριο παιδιών και στη συνέχεια να γρονθοκοπείται από τη μητέρα τους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μόσχα και μεταδόθηκε ζωντανά από την ίδια τη Λόχαν – η οποία είναι γνωστή για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της - στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην αρχή του βίντεο, η διάσημη σταρ πλησιάζει μία άστεγη οικογένεια, την οποία χαρακτηρίζει ως Σύρους πρόσφυγες. Μιλώντας στα αραβικά και τα αγγλικά, προσφέρεται να φιλοξενήσει τα δύο παιδιά και τη μητέρα τους στο ξενοδοχείο της.

Οι γονείς, ωστόσο, εμφανίζονται επιφυλακτικοί και αρχίζουν να απομακρύνονται από την 32χρονη. «Ελάτε μαζί μου, θα σας φροντίσω εγώ. Το αμάξι μου είναι από την άλλη μεριά» λέει επίμονα η ηθοποιός, αλλά η άστεγη οικογένεια την αγνοεί.

Η συνέχεια της ιστορίας παίρνει παράδοξη τροπή: η Λίντσεϊ Λόχαν ακολουθά την οικογένεια και κατηγορεί τους γονείς για «διακίνηση και εμπορία παιδιών».

«Καταστρέφετε την αραβική κουλτούρα» και «Δεν πρόκειται να αφήσω αυτά τα παιδιά, πρέπει να έρθουν μαζί μου» φωνάζει σχεδόν υστερικά η νεαρή σταρ, ενώ βρίζει τους δύο πρόσφυγες.

Καθώς η Λόχαν πλησιάζει την μητέρα των παιδιών και συνεχίζει να τις λέει να της δώσει τα δύο αγόρια, η γυναίκα της επιτίθεται με μία γροθιά και την σπρώχνει κάτω.

Το βίντεο καταλήγει με την ηθοποιό να κλαίει, λέγοντας πόσο τρομαγμένη αισθάνθηκε.

Σάλος στο Twitter ενάντια στη Λόχαν

Η εκκεντρική διασημότητα έγινε για άλλη μία φορά αντικείμενο κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. To hastag #LindsayLohan έγινε trending ξανά για τους λάθους λόγους και η νεαρή κατηγορήθηκε από το κοινό μέχρι και για απόπειρα απαγωγής.

«Είναι εντυπωσιακό πώς μία γυναίκα πλησίασε μία αθώα οικογένεια και προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδί ενώ μετέδιδε το έγκλημα ζωντανά, και δεν της ασκήθηκε κάποια δίωξη» λέει ένας χρήστης στο Twitter.

H Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε μπουνιά επειδή προσπάθησε να πάρει παιδιά από την άστεγη μητέρα τους [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Μία χρήστρια αναρωτιέται αν η Λόχαν έχει χάσει τελείως το μυαλό της: «Δεν ξέρουν όλοι στον κόσμο ποια είσαι. Γιατί μία μητέρα να δώσει τα παιδιά της σε μία εντελώς άγνωστη;»

H Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε μπουνιά επειδή προσπάθησε να πάρει παιδιά από την άστεγη μητέρα τους [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Πολλοί περιγέλασαν το γεγονός ότι η ηθοποιός μιλούσε αγγλικά με αραβική προφορά, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι η άστεγη οικογένεια δεν την καταλάβαινε.

Me trying to understand this #LindsayLohan video with this accent and everything pic.twitter.com/jjedRjSNvw

Άλλοι χρήστες βρήκαν το live της Λόχαν στο Instagram ανησυχητικό και αναρωτιούνται αν η ίδια χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

H Λίντσεϊ Λόχαν έφαγε μπουνιά επειδή προσπάθησε να πάρει παιδιά από την άστεγη μητέρα τους [βίντεο] | iefimerida.gr 2

To προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Λίντσεϊ Λόχαν βρισκόταν στην Αθήνα για τα εγκαίνια του ομώνυμου κλαμπ της, ενώ απόλαυσε και τα ελληνικά μπουζούκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίντσεϊ Λόχαν instagram πρόσφυγες Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ