Στενή σύμβουλος Τραμπ: Εργάζομαι μαζί του γιατί είναι τόσο καλός με τις γυναίκες - iefimerida.gr

Στενή σύμβουλος Τραμπ: Εργάζομαι μαζί του γιατί είναι τόσο καλός με τις γυναίκες

Η Κελιάν Κόνγουεϊ. φωτογραφία: ap
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύμβουλος του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ αφού παραδέχτηκε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, μίλησε για την συνεργασία της με τον Τραμπ.

Αφού η στενή σύμβουλος του Τραμπ, Κέλιαν Κόνγουεϊ, παραδέχτηκε οτι υπήρξε θύμα σεξουαλικής, το κίνημα #Μetoo έφτασε στον Λευκό Οίκο.

Η δήλωσή της όπως και το ότι υπερασπίστηκε τον Αμερικανό πρόεδρο όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι η συνεργασία μαζί του, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο Τραμπ με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια η Κόνγουεϊ αφού ήταν και επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση πολλών γυναικών. Όταν αποκάλυψε λοιπόν, στο CNN ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης, ο δημοσιογράφος την ρώτησε για την συνεργασία της με τον Τραμπ.

O Τραμπ και η Κελιάν Κόνγουει. φωτογραφία: ap

«Ας μην κατηγορούμε τον Αμερικανό πρόεδρο για ό,τι συμβαίνει στο σύμπαν», τόνισε η Κέλιαν Κόνγουεϊ μιλώντας στο CNN:

«Εργάζομαι για τον Ντόναλντ Τραμπ γιατί είναι τόσο καλός με τις γυναίκες που εργάζονται μαζί του και είναι τόσο τόσο καλός με τις γυναίκες αυτής της χώρας», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται οι υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης και υπερασπίστηκε τον εκλεκτό του Τραμπ, Μπρετ Κάβανο, υποψήφιο δικαστή για το Ανώτατο Δικαστήριο ο οποίος κατηγορείται για βιασμό τριών γυναικών.

«Νιώθω μεγάλη συμπόνια για τα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων, σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού» εξήγησε η ίδια, προτού προσθέσει, έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα σιωπής: «Είμαι θύμα σεξουαλικής επίθεσης».«Δεν αναμένω από τον δικαστή Κάβανο ή οποιονδήποτε άλλον να θεωρηθεί υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να είσαι ο ίδιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά σου» συνέχισε η ίδια.Έχοντας μείνει άναυδος από την αποκάλυψη, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο που υπομείνατε».

Οι εξελίξεις με τον Μπρετ Κάβανο συμπίπτουν με την καταδίκη του κωμικού Μπιλ Κόσμπι σε κάθειρξη πολλών ετών, για σεξουαλική επίθεση.

«Δεν είναι σαν τον Μπιλ Κόσμπι» είπε η Κόνγουει αναφερόμενη στον συντηρητικό δικαστή...«Δεν είναι ούτε σαν τον Μπιλ Κλίντον», τόνισε.

Η Κελιάν Κόνγουεϊ διατηρεί καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ, σε αντίθεση με άλλα μέλη της κυβέρνησης Τραμπ και οι δημοσιογράφοι την προσκαλούν συχνά στα πάνελ.

Η Κόνγουεϊ σε καμπάνια του Τραμπ, φωτογραφία: ap
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ΚΕΛΙΑΝ ΚΟΝΓΟΥΕΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ