Yπάρχει λόγος που όλοι κοιτάζουν τη Μόνικα Μπελούτσι σε αυτή τη φωτογραφία από τα γενέθλιά της -Eκλεισε τα 54 [εικόνα] - iefimerida.gr

Yπάρχει λόγος που όλοι κοιτάζουν τη Μόνικα Μπελούτσι σε αυτή τη φωτογραφία από τα γενέθλιά της -Eκλεισε τα 54 [εικόνα]

H Mόνικα Μπελούτσι/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλμπέρ Καμύ έχει πει ότι «γοητεία είναι ένας τρόπος να παίρνεις απάντηση «ναι», χωρίς να έχεις κάνει κάποια ξεκάθαρη ερώτηση».

Μια γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και στην μεταμορφωτική δύναμη της αυτοπεποίθησης, έχει τον τρόπο να καθηλώνει τους γύρω της και να εκπέμπει ακαταμάχητη γοητεία.

Το sex appeal αυτής της γυναίκας μαγνητίζει: στα 54 της χρόνια δείχνει ότι έχει κάνει τον χρόνο, «τέχνη». Μια τέχνη που κάνει τις στιγμές της ζωής και τις εμπειρίες ένα «κέντημα» που στολίζει την ψυχή. Είναι ωραίο να νιώθεις καλά με το σώμα σου, να ακούς αυτό που σου λέει σε κάθε δεκαετία της ζωής σου. Η Μόνικα Μπελούτσι δεν προσπάθησε να αποδείξει ότι είναι «όμορφη» και θελκτική, ούτε θέλησε ποτέ να συμβαδίσει με πρότυπα ομορφιάς που, κατά καιρούς, η βιομηχανία του θεάματος υποδείκνυε. Είναι μια από τις πιο αισθησιακές γυναίκες του πλανήτη και αυτό είναι κάτι που κανείς, ποτέ, δεν επιχείρησε να αναιρέσει.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μόνικα Μπελούτσι το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, έξω από εστιατόριο στο Παρίσι. Γιόρτασε τα γενέθλιά της φορώντας ένα φόρεμα που αναδείκνυε την σιλουέτα της και εντυπώσιασε χωρίς προσπάθεια.

Απόδειξη; Το ότι όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω της.

Δείτε την εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ